Müzik & Etkinlik 17 gü Nasılsınız, napiyonuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor İşlerimi bitirince gelen o keyif& mutluluk ikilisi gibi yokkk😝ÇayyyyyyHadii bana afiyet, kim bana katılır? 😂 Nasılsınız, napiyonuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 16 gü Müzik & Etkinlik konusunda 10,3b cevap paylaştı. şu an sitede görüş paylaşırken arka planda bu şarkıyı dinliyorum..https://music.youtube.com/watch?v=mFi-KT_j51A&si=2ekgvWoq6Hh7RzRs 0 0 Yorumla
Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 16 gü İyi olmaya çalışıyorum ama bir çayım yok 😑 0 2 Yorumla Soran 16 gü Hemen yap iç 😅 Yorumla Kimikio 16 gü Oysa ben davet edip çay ikram edersin sandım; tabi bunla da yetinmedim yanına bir de kek olur belki demiştim 😬 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 17 gü Göl kenarinda oturuyorum dertli sen 0 0 Yorumla
MFBH22 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 16 gü Ne yapayım yan gelip yatmışım ya sen ne yapıyorsun 0 1 Yorumla Soran 16 gü Bence yazıcam.. biraz araştırma yapıyorum falan filan. Keyifli geceler ✨️ Yorumla
Kelebek_kızz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 16 gü Allah'a şükür iyiyim. İkindi namazımı bir camide kıldım ve parkta kahve eşliğinde kitap okuyorum. 0 1 Yorumla Soran 16 gü Oh oh süper yaa 😅 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 17 gü Kahve içeceğim az sonra yoruldum.. 0 2 Yorumla Soran 16 gü Kolay gelsin, afiyed Yorumla şairruhlu_man 16 gü Teşekkürler 😊 Yorumla
Kepçüğünpamuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 17 gü Tırnaklarin ne güzel kizz. Afiyet olsun cayinda 0 1 Yorumla Soran 16 gü Teşekkürlerr şekerimm ✨️🌸 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 16 gü Müzik & Etkinlik konusunda 397 cevap paylaştı. Evime geldim şimdi. Biraz dinlenip kahvemi yapıp dizimi izlicem 🙃 0 0 Yorumla
AtarsızGenç Takip Et Guru Yaş: 32 17 gü Afiyet bol şeker işlerini hallettiğin için benden sana aferim😌 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 33 15 gü Müzik & Etkinlik konusunda 436 cevap paylaştı. İyi diyelim iyi olalım. Rutin hayatımızı yaşıyoruz.😇 0 0 Yorumla
Nupelda34 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 17 gü Ev işini özledim müzik dinleyerek iş yapmak gibisi yok. 1 0 Yorumla
Ecmel1975 Takip Et Xper 4 Yaş: 50 16 gü Selam birisi sorsa da bende yazsam diye bekliyordum 0 0 Yorumla
Sevdalı69 Takip Et Xper 7 Yaş: 55 , eic 100% 16 gü Sana afiyet olsun biz çalışıyoz 0 2 Yorumla Soran 16 gü Teşekkürler Yorumla Sevdalı69 16 gü Rica ederim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 17 gü Müzik & Etkinlik konusunda 536 cevap paylaştı. İyiyim oturuyorum 😅 sen nasılsın 0 2 Yorumla Soran 16 gü Bende iyiyim 🌸✨️ Yorumla Yamaal 16 gü ☺☺ Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% 17 gü Cam bardakta içeydin bari. :) 0 2 Yorumla Soran 16 gü Yok kii 🥲 Yorumla Mr_Potter 16 gü Ahh.. ver adres hemen kargolayimm :) Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 17 gü Mesai bitsin diye bekliyorum. 0 1 Yorumla Soran 16 gü Hmm kolay gelsinn Yorumla
sinem23__ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 17 gü Iyiyiz tesekkürler , bir sigara yaktım😀 0 2 Yorumla sinem23__ 17 gü Sanada afiyet olsun Yorumla Soran 16 gü Teşekkürler 🙏 Yorumla
Lililinda Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 17 gü Kahve yaptım ben de afiyet olsun 😇 0 3 Yorumla Soran 16 gü Teşekkürler canoş ✨️🌸 Yorumla Soran 16 gü Sana da afiyetoo ☕️✨️ Yorumla Lililinda 16 gü Teşekkür ederim 😇 Yorumla
atmc123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% 15 gü Napalım çalışıyom görev falan sen napıyon 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 15 gü Müzik & Etkinlik konusunda 309 cevap paylaştı. Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın 0 0 Yorumla
Çiçek_kız007 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 16 gü Kahve sigara eşliğinde şarkı dinliyorum 0 0 Yorumla
m Carvel Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 16 gü Müzik & Etkinlik konusunda 350 cevap paylaştı. Biraz müzik dinleyip film bakacağım 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 42% 16 gü Çalıştık geldik aga bee napalım yorulduk 0 0 Yorumla
m MrConfused Takip Et Master Yaş: 37 , eic 37% 16 gü Müzik & Etkinlik konusunda 318 cevap paylaştı. İyi be nolsun hayat zor 😂 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 16 gü Çayın yeri, mekanı, zamanı olmaz.👏 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 16 gü Müzik & Etkinlik konusunda 641 cevap paylaştı. Afiyet olsun. Yemek yedim işe gidicem sabaha kadar 0 0 Yorumla
oguzyldran0 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 16 gü İyi olmaya çalılıyorum bende çay içiyorum 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 36% 16 gü Çalışmaya devam bitmeyen nöbet yapmışlar 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 15 gü Müzik & Etkinlik konusunda 412 cevap paylaştı. Market alışverişi yapıp evime geldim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 16 gü Çay değilde abdest suyu gibi 😂 0 2 Yorumla Soran 16 gü Odakı kızlardan rica etmiştimde, bence de öyle 😄 Yorumla Cevap sahibi 16 gü Hah güzel 😂 Yorumla
zeki38 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 69% 16 gü İyiz sen nasılsın 0 2 Yorumla Soran 16 gü Bende iyiyim teşekkürler 😄 Yorumla zeki38 16 gü Rica ederim 😅 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 17 gü Tırnaklar takma mı 0 1 Yorumla Soran 16 gü Nooo Yorumla
u helene1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 16 gü Müzik & Etkinlik konusunda 398 cevap paylaştı. Uzanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 16 gü arkadaşlar, sen? 0 3 Yorumla Soran 16 gü Anlamadım, ne? Yorumla Cevap sahibi 16 gü sohbet, muhabbet... Yorumla Soran 16 gü Sjsjs neyse Yorumla
AskeriiMühendisssz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 17 gü Çay içiyorum 0 4 Yorumla AskeriiMühendisssz 17 gü Afiyet olsun Yorumla Soran 16 gü Teşekkürler 🙏 Yorumla Soran 16 gü Sana da afiyedd Yorumla AskeriiMühendisssz 16 gü Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
şu an sitede görüş paylaşırken arka planda bu şarkıyı dinliyorum..
https://music.youtube.com/watch?v=mFi-KT_j51A&si=2ekgvWoq6Hh7RzRsİyi olmaya çalışıyorum ama bir çayım yok 😑
Hemen yap iç 😅
Oysa ben davet edip çay ikram edersin sandım; tabi bunla da yetinmedim yanına bir de kek olur belki demiştim 😬
Göl kenarinda oturuyorum dertli sen
Ne yapayım yan gelip yatmışım ya sen ne yapıyorsun
Bence yazıcam.. biraz araştırma yapıyorum falan filan. Keyifli geceler ✨️
Allah'a şükür iyiyim. İkindi namazımı bir camide kıldım ve parkta kahve eşliğinde kitap okuyorum.
Oh oh süper yaa 😅
Kahve içeceğim az sonra yoruldum..
Kolay gelsin, afiyed
Teşekkürler 😊
Tırnaklarin ne güzel kizz. Afiyet olsun cayinda
Teşekkürlerr şekerimm ✨️🌸
Evime geldim şimdi. Biraz dinlenip kahvemi yapıp dizimi izlicem 🙃
Afiyet bol şeker işlerini hallettiğin için benden sana aferim😌
İyi diyelim iyi olalım. Rutin hayatımızı yaşıyoruz.😇
Ev işini özledim müzik dinleyerek iş yapmak gibisi yok.
Selam birisi sorsa da bende yazsam diye bekliyordum
Sana afiyet olsun biz çalışıyoz
Teşekkürler
Rica ederim
İyiyim oturuyorum 😅 sen nasılsın
Bende iyiyim 🌸✨️
☺☺
Cam bardakta içeydin bari. :)
Yok kii 🥲
Ahh.. ver adres hemen kargolayimm :)
Mesai bitsin diye bekliyorum.
Hmm kolay gelsinn