Eğer ileride baba olursanız, oğlunuzun Pembe bir kişiliğe sahip olduğunu fark ettiğinizde nasıl bir tepki verirdiniz, ne yapardınız bu durum sonrasında
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tarz şeyler doğuştan değil sonradan çevre faktörleriyle gelir. O nedenle onu bundurumangetiren çevre faktörlerine güzel bir ayar veririm ki başkasının evladını da bu şekilde yaralamasınlar.
Doğuştan maalesef ve ergenlik le kendini belli eder hastalık değil bide yani tedavisi de yok
Beyefendi hemşirelik okuyorum, tıp bilimine göre doğuştandir ve bir hastalık değildir
@_romeo__ doğuştan değilse 10-11 yaş arası çocuğun nasıl bir çevresi varmış ta gay olduğunun 8-9 yaşındaki çocuğun da nasıl bir çevresi varmış ta lez olduğunun farkına varmış bu yaşanmış bir olay çok yakın bir tarih te değil en az. 20 senelik olay ve bu iki çocuk ta batı tarafinda değiller
@_romeo__ bazıları sonradan ortaya çıktığı için belki de sen öyle sanıyorsundur
@hükümsüz34 tam da dediğin gibi o yailarda veya daha erken yaşlarda gördüğü yaşadığı veya yönlendirildiği şekilde hayatı tanıyor ve öyle öğreniyor insanlar. Doğultan cinsel tercih belli değil tamamen çevre faktörüyle saplın bir cinsel kimliğe bürünebilir insan. Tıpkı sapık bir seri katilin doğuştan seri katil olmadığı gibi. Bunu idrak etmeniz biraz zor geliyor bana çünkü inandırılmışsınız doğuştan da doğuştan diye.
Ya arkadaşım sen hala o çevrede yetişen diyorsun normal ailede bile çıkıyor sen neyin kafasında son bu şey doğuştan nasıl ki insanlar doğuştan sakat doğuyor sma li doğuyor bu da böyle
@hükümsüz34 doğruştan değil işte anlamadığın şeylere aklının ermediği şeylere sana öğretildiği gibi yanıt vermeye alışmışsın. Sakatlıkla sağlıklı bir vücutu bir tutabiliyorsun. Cinsel dürtüler sonradan gelişir. Ve cinsel dürtüler gibi aşk öfke gibi duygusal özellikler de doğuştan değil zamanla gelişir ve her birisinin de oluşum zamanları farklı farklıdır. Bunun doğuştan geldiğini sana inandıran gösterge nedir ki bu denli körü körüne inanmışsın
Evet aynen tam da senin gibi cahiller herşeyi biliyor 😃
@hükümsüz34 bu vümşene sen dahil oluyorsun yalnız.
Türkçe konuş 😆
@hükümsüz34 yazdıkların senin için geçerli demiştim. Yabancı dilin de yok belli ki. Anlayış gerçekten kıt.
Yabancı dilimin olması şart değil resmi daireye gidip bu kelimeyi söylesen Türkçe konuş derler sen önce konuşmayı öğren kimin anlayisinin kit olduğu bariz :)
bunun sorun olduğu söyleniyor önce karşıma alır konuşurum eğer benim telkinlerimle öz benliğine erkekliğe dönerse ne ala olmazsa uzmanından yardım alırız
Yapacak pek bir şey yok. Yani özenti değil dez gerçekten içinden gelen bir istek ise yapılacak bir şey yok. Onun kararı, saygı duymak gerekiyor
Kesin döverdin bence
Dövmen, şiddete karşıyım. Konuşurum, anlamaya çalışırım. Eğer yeterli olgunlukta ve ne istediğini biliyorsa, saygı duymak lazım. Ha özenti ise işler değişir biraz 😅
Vurduruyosa eğer valla şamar oğlanına çevirirdin kesin
Bunu hayal etmek zor, çok extrem bir durum benim için.. bugüne kadar evlenenmeyi de düşünmedim açıkçası. Eğer çocuğum olursa kız olarak hayal ettim hep
Eğer oğlunuz öyle bir kişilikte olursa bence üroloji ya da psikolojiye götürün, büyük ihtimalle bu durum düşük ihtimal
Cok üzücü bir durum
Oğlun eğer öyle olsaydı ne yapardın
Döverdin bence kesin
Cevap
17Cevap
Gerekli destek ve tedavileri almasını sağlardım.
Tedavisi yok çünkü hastalık değil
Hayır tedavisi var
Yani tedavilik bir durum olabilir
Kendini tam tanımıyor olabilir iki cinsiyet arasında çatışma yaşıyor olabilir
Gaylik içten gelen bir şey bu cinsiyet le alakalı bir şey maalesef yok
Bilemezsin bu durumun neyden kaynaklandığını işe de yaramayabilir ama psikolojik de olabilir
Geçmişte yaşadığı bir durum tetiklemiştir belki de eğer öyleyse o durumu çözdüğün zaman o da ortadan kalkar
Valla hiç bilmiyorum ya, ben hemşirelik okuyorum, psikoloji hemşireliği dersinde sunum ödevim var erkeklerde pembe kişili çocuklar babaları tarafından nasıl tepki görür diye
Ben de psikoloğum😅
Bu durum karışık çözümü de olabilir olmayabilir de
Psikolog olduğunu sanmıyorum
İlgi merak ve çevresel etmenler çok etkili olduğu için uzak tutarım. Sonuçta psikolojik bir rahatsızlık bu, uygun tedavi yollarını ararım
Yani onu o durumdan kurtarmaya çalışırdım ama öyle döverek kızarak değil o durumda benden uzaklaşır ve hiç dinlemez
Psikologa gotururdum. Uzman yardimina basvururdum tabiki
En iyisi seni en iyi yanıt olarak secicem yarın 12 xpuan benden
🙃 bu biriken xperleri gun sonunda para ya cevirebiliyormuyuz 🤭
Sanırım hayır
Cok sevimlisin yaaa şapşalll 🙃
Soru ile uyumlu olsun diye o sekil yazdim escinsel degilim Allah gostermesin. O durumu yasamaktan sa olmeyi dilerim
Yok seni secmicem en yi yanıt sevimlisin şapşal yorumundan hoslanmadim yorumunu sil ve hesabimdan defol
Çok garip bir durum tedavisi için ne gerekiyorsa yaparım yaninda olmaktan başka çaremiz yok
Bildiğim kadarıyla bir tedavisi yok çünkü hastalık değil
Asla öyle bir şey istemem. Ne yaparım kesin bir şey söyleyemem
Dünyaya evlat getirmem. Ölsün diye çocuk yapmak saçma.
Allah korusun
Amin
Ali bey bu yetişme ile alakası yok dışarıdan sakallı iri yari adam görürsün erkeksi maskulen yapıdadır ama gay dir vurduruyodur yani bu doğuştan gelen bişey
Çıktığı yere geri sokarım
Ne diyon kral
Öyle valla 😂
Bu hastalık değil ama, doğuştan gelen ergenlik le ortaya çıkan bişey, önce oğlunu siddet yerine üroloji ye goturmezmiydin ya da psikologa
Ben şiddet uygulamiyorum ki 😂
Aynen 😅
😇😇😇😇🤨
🙋🏻
Sana da
Gereken tedaviyi araştırdım
Tedavisi yok, çünkü hastalık değil
Bencede psikologa ya da üroloji de olabilir
Çevremde yok hemşirelik okuyorum psikoloji hemşirelik dersim var araştırma için sordum araştırın dedi hocamız erkeklerin tepkileri ne yönde olur diye
Gay burada nasıl bulcam ki
Yorumlar cehalet akıyor
hastadır Allah kimseye vermesin
oldukca zor bir durum
Allahtan gelene bir şey yapılmaz
Dahıstan eğitim merkezine yollarım
Soy adın tezcan mı
Hayır
Soruma yanıt ver soyadıma değil
Çeker vururum
Kendi oğlunu yuh aq
Umrumda olmaz
Tövbe tövbe
Ayrıca koyacağın bi şey yok bende.
Sen düşün oğlun birine tecavüz etti katletti naparsın oğlum hata mı etti dersin
Tecavüzle eşcinsellik aynimi kral, Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey psikolojik cinsi durum sen bence baba olma benim profilimden yanıtınida sil engelle beni
Bide soyadın Tezcan derken hayırdır başka bir kıza mi taktın yoksa sen lan
Evlatlıktan atardım
Aşırı zalim olma kendi isteyerek olmaz eşcinsellik kendi isteyerek olan bir şey değil ki hastalık ta değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?