1 ay

Daha şimdiden gün içinde kontrol etmeye çalışan, sınırlarıma saygı duymayan erkekten olur mu?

Daha 10-15 gündür konuşuyoruz.. ben hatta hayatımın aşkı falan sandım. 😂 Şakasına çirkin olduğunu söyledim hemen egosu yaralandi bence. Iğneleyici sözler söylemeye başladı. Takılıyorum dedim eğleniyor musun peki dedi.. bu mesela iğnelemek yani. Zaten sen kendine güveniyorsan isteyen kim olursa olsun gelip maymun gibisin diyebilir, evet maymuna benziyorum dersin geçersin, sallamazsin yani...

Akşam da buluşma planımızı iptal ettim, erteleyelim dedim. Sonra olay hep böyle ilişkilerimi ikinci plana mı atarima geldi. Bu resmen ortamı kizistirmaya çalışmak bence. Sonra işim var dedim daha konuşmamız bitmedi falan yazdı.. dedim aklındakileri toparla yaz şimdi ya da sonra. Hemen şimdi konuşmanın sona ermesi de gerekmiyor dedim, ara da verilebilir yani tartışmalara. Bu biraz da benim işimi sallamamasi, sınırlarıma saygı göstermemesi.. zaten gün içinde özellikle disaridayken neredesin napıyorsun diye sık sık yazdığı ve sesli konuşmak istediği de oluyordu. Bu kontrol çabası gibi geliyor bana. Bir de bana aferin sana yazmış benim dediğim bir şeye. Öyle yazdıktan sonra zaten daha konuşmak istemedim çünkü kendini üstte gören bir bakış açısından yazmaktır bu. Öyle insanların kendine güveni olduğunu da düşünmüyorum. Daha 10-15 günlük bir konuşmada böyleyse ileride kim bilir nasıl olur yani? 😂

Daha şimdiden gün içinde kontrol etmeye çalışan, sınırlarıma saygı duymayan erkekten olur mu?