1 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet bulur boşta kalınca gadası
Ya şu sorunlu iliskilerden uzak duracak kadar saygınız olsun mu artık biraz kendinizee
Uzak duruyoruz zaten ama insanda icinin sogumasi icin istiyor
İçinin soğumasını istiyosan bul birini Kudursun köpek
Bulamadım buldugum donemde belli etmedim pek kaldi ki bence sevgilisi var saniyordur numarami silmemis serefsiz hala diger kızla
Seni yedekte tutuyo demek ki. Arada onla takilabildigi kadar takılacak. O sırada senin sınırın geçecek hesabına göre. Bı sorun olunca da sana yönelecek. Yani hem nalina hem mihina vuracak. Bul birini geç. Kıza erkek mi yok bu devirde
Yok be ben eklemedim numarasini bu bana kizla ayrildigi donem mesaj atip sildi bende bir sey yapmadim. Sonra kizla barisinca beni durup dururken engellemis sonra engelimi acti en son instagram hesabini kapatmis uzun suredir kapali hala kizla beraber numaram duruyor beter olsun benden uzak ama donerse yazarsa ilk isim kiza atmak olacak bu kez
Bak emin ol dönecektir. Kesin en az bı kere şansını deneyecektir. Ne kaybederim ki dicektir. O güne kadar sabırla bekle. Ama beni dinlersen hayatını ondan alacağın intikama odaklama. O mevzu orada dursun bı ara halledicem de. Arada da sana yonelenlere şans ver.
Yok ben umudumu kestim zaten önüme bakiyorum insanlara tabikide sans veriyorum ona kesinlikle şans vermem ama hayatindaki insanla çok yakinlar vs imtihani ondan olacak diye umuyorum. Allah hepimizi temiz ahlakli insanlarla karsilastirsin
Her birliktelik ayrılığa mahkumdur emin ol. Sen bakma şimdiye. Kaldı ki öyle bı tip rahat durmaz. Acele etme. En güzel intikam en soğuk olanıdır. Neyse umarım yardımcı olabilmisimdir
Tabikide oldun icimi cok ferahlattin Allah razi olsun 🙏🏻 birbirlerinden bulsunlar belalarini ne diyeyim
Rica ederim. Bulurlar emin ol. Elemanın bulacağı kesin zaten. Kendine dikkat et 😊
İnşallah inşallah sende kendine dikkat et guzel insan
Teşekkür ederim 😊
Beğeni için teşekkür. Ne zaman konuşmak istersen yazabilirsin 😊
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Bende buldu şeref yoksulu. Hem aldattın yani niye dönersin? 🤮
Keske her aldatan donse de icimiz rahatlasa
Yok ben çok sinirlenmiştim önermiyorum
Sinirlensen de bir noktada şunu demissindir içten içe demek ki ben iyiyim yerimi dolduramadı
Ben zaten iyiyim kızım 🤨. Birine ihtiyacım yok ki. Komik, kariyerli, anlayışlı, dışarda kaplan evde kedi. Ne ararsan var 😎 evde 10 numara yemek yapar, evi temizler 😉. Dışarda beygir gibi güçlü karizmatik. Biraz sadece totişim kalkık. Onu da ileride yengen düzeltir tavayla
O kadar iyiysen bu kadın neden aldatmış kadınlae duygusal aldatır cinsellik için değil 😕
Kanka benim eski sevgilim beni kullanmış ben farkında değildim. O aralar bende anormal bir güç vardı hem para hem konum. Hani hayvan gibiydi. Beni gerçekten biri sevdi sandım ama en başından beri benimle sadece güç için beraber olmuş. İlk düşüşümde ayrıldı. Ayrılırken ağlıyordu. 1 hafta sonra bir baktım bir başka çok güçlünün kollarındaydı.
O çok güçlü adam benim gibi canım değildi kızı S2 bıraktı... Kız bana döndü cevap bile vermedim
Okurken dedim inşallah layığını bulmuştur öylede olmuş sevindim senin adına bir parazitten kurtulmussun erkeğin sevgisi malı fazla olunca kadının sevgisi de yoklukta belli olur zaten
Teşekkürler knk. Umarım herkes gönlüne göre birini bulur.
Bulur, yüzsüz çünkü aldattığına göre.
Aldatıyorsa zaten karaktersizdir karaktersiz bir insanda da yüz yoktur o yüzden döner canım
Keske kuzum donsede soyle reddetsem diye cok baktim da mutlu aldattigi kizla heralde
Bulur tabi yüzsüz onlar
Demek ki karaktersizin teki o zaman bulur
Biraz yüzsüzüm ben dönerim
Bu hem aldatıp hem kuyruğu dik tutanlardan
evet
Aldattiginiz kizla mutlu oluyor musunuz
Açıkçası ben pişmanım yaptığım şeyden bi daha yapmam öyle bir şey. Çünkü verdiği hissiyat çok iğrenç bir şey.
Bende dua ederken hep boyle ettim zamaninda eger akillanacaksa nasip et ama hala ayni ise uzaklastir kalbimi diye ve kalbim hep uzaklasti 😊 ama aldatilmayida haketmiyordum orasi ayri
Bulamaz
Ne kadar cok ayrılmış kız var ya
Her zaman olur
Dönmesşni mi istiyorsun
Reddetmek güzel olurdu
Reddetmezsin sen
Geldimi daha ayrılmazsın
İki kere reddettim
O zaman gelmez canım mı bu adam gelsin
Belki de hiç dönmez
Belki de Allah koruyor
Seni ondan koruyorsa Allah😁😁😁
Oyle teselli ediyorum kendimi 😕
Ben onu daha farklı demiştim ama 😁
O kadar üstüme alınmak istemedim ki dediğini görmemezlikten geldim 🙄
Şimdi onun hayatında başkası ile güzel güzel takiliyordur beraber gezecekleri planları yapiyorlardir
E yaptı zaten gördüm üzülmedim koymadı o kadar yani
O zaman bol şans sana panpaa dikkat et basın dönmesin üzüntüden tatlı ye gecer
Senide gördük 😊 zamaninda burada kendin sanma beni
Ahaha 🤣🤣 geçti geçti o günler değmeyecek şeylere takılı kalmıyorum ben
İyi yakın zamandı daha geçtiyse iyi ama bu kadar gaddar davranma
Başkaları ile. oynasan birini dusunemem ama daha da gaddar oldum bu doğru canavar olacam
youtube.com/shorts/1_YCdv74mYI?si=Zu68HDrNuR-QvbYD
Böyle oldum🤣