Flört aşamasında erkeğin başka bir kızla da görüşmesini anlıyorum, biz erkeklerin doğasında da var bu ama kızlar nasıl flört aşamasında başka bir erkekle de görüşüyor anlayamıyorum. Bence yanlış bu, siz ne diyorsunuz?
2 ay
Flört aşamasında erkeğin başka bir kızla da görüşmesini anlıyorum, biz erkeklerin doğasında da var bu ama kızlar nasıl flört aşamasında başka bir erkekle de görüşüyor anlayamıyorum. Bence yanlış bu, siz ne diyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayvanlar bile tek eşli. Düşünebilen bir hayvan olarak nasıl doğasında var dersin ya? Kafan bir karga kadar çalışmıyor mu?
Neden Allah bize 4 eş hakkı vermiş bir düşün o zaman, sen Allah'tan iyi mi biliyorsun?
Bir kişi sevdiği benimsedşyi kişiyi paylaşmaz korur kollar
:D Nisa suresinin devamını okursan zaten bu kadar eşinin olmayacağını anlarsın. Ayrıca zaten bazı ayetlerin muhkem olduğundan bahsedilir. Yani anlamı açıktır. Kişinin yorumlaması da bir imtihandır. Leblebi kafalı birinin bunları anlaması zor, okurken iki kere oku araştır da oku.
Kendini kandıracak güzel bir yöntem bulmuşsun, tebrikler :)
4 eş şöyle 2. Veya diğeri o kişiyi kurtarmak amaçlı almalısın zevkin için değil korumak kollamak ve 1. Eşin rızası olmalı
Kendimi kandırmıyorum, ayetler böyle söylüyor. Bir daha birini dinden vurmaya çalışma. Aynı zamanda yine bahsettiğin Nisa suresinde o kadar eş belirtilmesinin nedeni senin gibi hayvanların daha fazla eş hakkı talep etmemesi içindir. Yine Nisa suresinde der ki, her eşe eşit davranın lâkin insanın doğasında bu yoktur. O yüzden eninde sonunda yine tek eşliliğe dönecek durum. Bakara'da da ayetler 228, 229 231, 233 kadınların da erkekler üzerinde hakkı olduğundan bahseder. Nisâ ayet 16'da yine erkek tarafı cezalandırılır. Okumadan kaseden sallamak iyi oluyor tabii.
Kimsenin inancı beni ilgilendirmiyor, isterseniz patatese inanın ama kadın haklarını savunan bir tesettürlüyü İslam'dan vurmaya çalışmayın.
Bravo
Aldatmayan kadına rastlamadım. İkna edemeyen erkek var bence
Dogasnda önüne gelenle zkismek mi var erkeklern bahaneye bak 😄
Evet
Evet bizim doğamızda var da siz kadınlara ne oluyor :D
Kadınlar yapamazsa erkekler kimle yapacak kendi cinsinizle mi😄😄 geylerdeki artışın sebebi belli oldu iyi olanınız kazansn o zaman 😄
🤣🤣🤣 delisin
Kadınların sevgilisi olmayanlarla yapıyoruz, illa sevgilisi olanların da mı yapması gerekiyor kadınlardan? :)
Umarm kendin gbi her bku yiyene denk gelirsn her zaman inşallah ne de olsa ikimizde aynı bk olacaksnz da neys Allah zina haram demiş neticede erkek yapar kadın yapamaz dememiş
Erkek yapcak. kiz yapmicak öyle mi
Olması gereken bu tabi ki, kızlar ne alaka?
İsteyen istediğini yapar
Bir kız hem benimle flört edicek hem de başka bir erkekle daha görüşüp flört edecek, normal mi bu yani?
Adam olan tek kıza bakar. İnsan olan da o erkeğe bağlanır. He önüne gelen kıza bakanı annesi bile sevmez🤌🤌
Sana yasal
Kadına yasak mı?
Karakter yoksunu böyleleri direk engelliceksin.
Bunun doğası kızı erkeği olmaz mal msiniz ya
Nasıl yani olmaz?
Niye aldatmayı erkek yapar diye mesrulastirdin
Meşrulaştırmadım, erkek flört aşamasında doğası gereği başka bir kızla da görüşebilir dedim. Ama kızın görüşmesi normal değil
İkisininde normal değil neden anlamıyorsunuz aldatmanın veya flört mu ne haltsa olduğu aşamada kimse ihanet edemez iyi günler
Yanlış tabi. Takıl geç. Aşk meşk yok artık.
Ya şuna beyin verin
Neden, bir kız flört ederken görüşebilir mi başka erkekle yani?