Stresten kurtulamıyorum ama ölmek istemiyorum ama böylede yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım çok kötü bir haldeyim konuşacak kimse var mı lütfen çok ağlıyorum
1 ay
Stresten kurtulamıyorum ama ölmek istemiyorum ama böylede yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım çok kötü bir haldeyim konuşacak kimse var mı lütfen çok ağlıyorum
Şu an canının ne kadar yandığını ve sadece bu ağır yükten kurtulmak istediğini biliyorum. Aslında ölmek değil sadece bu acının son bulmasını istiyorsun. Şu an hissettiğin o çaresizlik senin gerçeğin değil sadece çok yorulmuş olmanın bir sonucu. Lütfen ağlamanı durdurma ve bırak o yük dışarı aksın. Yalnız değilsin ve bu hissettiğin karanlık sonsuza kadar sürmeyecek. Sadece şu ana odaklan ve derin bir nefes al. Kendine zaman tanı çünkü her fırtına dindiğinde gökyüzü yeniden açar. Sen değerlisin ve bu zor günleri aşacak güce sahipsin.
Cevap
9Cevap
Bence sakin olmayı dene dışarı çık yürü iyi gelecektir havaya aldırış etme arkadaşlarım varsa onlarla çık ruh halinden kendi kendini kurtar
Oncelikle neyin tresini yasiyorsan onun nokta tespini yap ve k sorunu ortadan kaldirmaya bak
noldu sorun ne. yaz konusalim
Özelden konuşalım mı
İstek attım
okur musunuz diyip hiçbir şey anlatmaman
Neyin var bana anlatabilirsin
Neyiniz var bizimle paylaşın
Anksiyete misin
Ne oldu
Buyrun
Ciddiysen yardım ederim sana
Çok ciddiyim
Gizlisin nasıl irtibat kuracağız