Ölüm kalım meselesi beyler toplanır mısınız?

Abi ben aşık oldum sanırım. Yaklaşık bi 6 aydır izliyorum kütüphaneler evim oldu sayesinde. dışarıdan soğuk duruyor ve sert birine benziyor. uzaktan resmen " bana kafana göre davranamazsın" diyor. çekiniyorum kızdan. Ya siyah giyer ya lacivert. Telefon kabı, kalemliği, kalemi gözlük çerçevesi bile siyah. Çok sevdiği belli. Sırt çantası takar o da lacivert. Neyseki Kütüphanede giydiği terlikleri pembe bi de arada taktığı şalı vkgkgkgk. kıyafet demişken kapalı bir kız. Kapalı olmanın hakkını veriyor uzun sade elbise gibi şeyler giyiyor. Ve Soğuk duruyor demiştim fakat kütüphande birileriyle konuşunca oldukça samimi, ne biliyim şakalar falan yapıyor. Kütüohamedeki çoğu kişiyi tanıyor arkadaşı çok fakat genelde tek takılıyor gruplara falan girmiyor. Watsap instagram kullanmıyormuş duyduğum kadarıyla. l narin bir yüzü var. Elleri çok zarif. kara kaşlı, taş çatlasın 1.60 boyundadır tavırları çook cool ve sempatik geliyor bana fakat kimisine göre kendini beğenmiş te gelebilir. ama bence değil. Felsefik bi kişilik. bilime de düşkün duruyor okuduğu kitaplardan anladığım gördüğüm kadarıyla Şiir falan da dinliyor tabletinde açmışken gördüm. abi bi türkü dinliyor bi piyano dinliyor bi sagopa dinliyor bi bakıyorum kıraç eşşeği saldım çayıra dinliyor. Bi bakıyorum gözü dalmış gitmiş gözleri dolmuş bi bakıyorum uzaklara bakıp hafifgülümsüyor değişik valla çok değişik... erkeklerle aşırı bi samimiyeti yok merhabalık. Dikkati dağınık onu fakettim ortamdaki en ufak hareketler bile dikkatini dağıtabiliyır. Ve insanları gözlemliyor. Çok gözlemci bi tip. sabahtan akşama ders çalışıyor. Şimdi size de anlattım ne yapacağımı şaşırdım. Ara ara göz göze geliyoruz gözlerini hemen kaçıyor velahsıl açılmak istiyorum fakatkendimi onun yanında çok ama çokkk yetersiz hissediyorum. Abi diyorum sen kim bu kız kim. Bana bi tavsiye verin bi cesaret verin ne yapayım. Tanıdık böyle bi tip yok mu nelerden etkilenirler. neyi severler reddecek diye ödüm kopuyor
Ölüm kalım meselesi beyler toplanır mısınız?