Bırakın onlar hapisten çıkınca öldürsünler niye tutuklanıyor ki adalet olsa bir can alan dışarı mı salınır? Demek ki adalet yok. Katili öldürenin eline sağlık.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bırakın onlar hapisten çıkınca öldürsünler niye tutuklanıyor ki adalet olsa bir can alan dışarı mı salınır? Demek ki adalet yok. Katili öldürenin eline sağlık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adalet yerini bulmaz gadası
Bulur eğer katil öldürülürse.
Dünya da adalet diye bir şey yoktur. Hukuk dediğiniz şey güçsüzü ve haksızı korumak için vardır...
O da yok. En azından ülkemizde.
Ölüm ile çok kolay kurtuluyorlar ya başka yöntemler gelmeli.
Teşekkür ederim. Sonunda anlayışlı bir yorum.
Geçen gün bir haber okudum bir kişi 2018'de kardeşini öldüren katili geçen gün öldürmüş çünkü katil tahliye olmuş. Kim kardeşinin katilinin özgürce yaşamasını ister ki? Devlet nasıl olur da kardeşinin katilini öldüren kişiye ceza verecek anlamıyorum.
Yanlış düşünüyorsun Birisi sırf senin babanı öldürdü diye onu öldürme hakkın yok 1500 lü yıllarda yaşamıyoruz Zaten katil zanlısı en az 15 yıl hapiste çürüyor üstüne bide ömür boyu kamu haklarından mahrum kalıyor sen niye kendini tehlikeye atıyorsun
Çürümüyor. Ayrıca hapis yetmez.
Adalet cezasını vermediği için insanlar katilleri öldürüyor ayrıca hapiste olsa zaten öldüremez demek ki salınıyor ki öldürülüyor
Ayrıca bir canın bedeli 15 sene olmamalı 20'lik katil 35'inde çıkar adil değil öldürmek daha adil.
Ben her katile kötü gözle bakmıyorum. Aldatma, ihanet namus için girenler bence ceza bile almamalı.
Yaniiii
Adalet olsa ne yapsın insanlar.
Devlet çıkarmasın hapisten o zaman.