Diğer 1 ay 28 yasindayim daha opusemedim bile nolcak? Fhkkhffkhf Takip Et Xper 5 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Milet neler yapiyor ben daha masum bi opusemedim bile nolcak 28 yasindayim daha opusemedim bile nolcak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. git öpüş lan tutan mı var 0 1 Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Opeyim de dayak yeyim
TwinkNerd Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. Böyle şeyler ergenken yaşanır ve o yaşlarda partner bulmak daha kolaydır çünkü kızlar o dönem para statüye bakmaz sen avantajını kullanamamışsın 0 6 Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Ben o zamanlar sessiz sakindim Yorumla TwinkNerd 1 ay Bunun bi sebebi olmalı dimi muhtemelen ailevi sorunların vardı ya da travma Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Evet genetik Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Kixlar ust siniflarla takilirdi ben dayak yerdim Yorumla TwinkNerd 1 ay Ben de sünepenin tekiydim ama kız arkadaşımla fena şeyler yaşadım Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Keske brm de oyle olqydim Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abi hala mi tık yok senin adina ben üzülüyorum valla icimde kaldi 0 4 Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Senin var mi Yorumla Berat06905 1 ay Yok ki Yorumla Berat06905 1 ay Ama senin yasin benden büyük sabir 0 sende Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Cunku komusmaya cesaret edemiyom hala terslencem diye mk Yorumla
Halil_5344 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Nasip işi bendede durum oyle Allah hayirlisini versin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Şimdi gelir "sen doğru yoldasın" tarifesi. 🙂 0 1 Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Aynen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Bu çocuğa bi öpücük konduracak bir hayırsever yok mu koca sitede ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay 27 yaşındayım ayniyim😂 1 2 Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Seninki tercih Yorumla fatihhhh43 1 ay Olmuştur yaa Yorumla
_1utarix1_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Sen herkes olma her şeyin zamanı var beklersin 0 3 Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Zamani gecti Yorumla _1utarix1_ 1 ay Yapacak bir şey yok o zaman Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Niye olmqsin Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. nasıl başarıyorsunuz bunu? 0 2 Yorumla Fhkkhffkhf 1 ay Red yeme korkusu var ve sapik derler diye Yorumla cheekystaff 1 ay red yesen ne olacak döner devam edersin yoluna. bu kadar özgüvensiz olmayın ya Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 ay Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İncel diği yerden kopsun 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. dostum tek derdin bu olsun :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
git öpüş lan tutan mı var
Opeyim de dayak yeyim
Böyle şeyler ergenken yaşanır ve o yaşlarda partner bulmak daha kolaydır çünkü kızlar o dönem para statüye bakmaz sen avantajını kullanamamışsın
Ben o zamanlar sessiz sakindim
Bunun bi sebebi olmalı dimi muhtemelen ailevi sorunların vardı ya da travma
Evet genetik
Kixlar ust siniflarla takilirdi ben dayak yerdim
Ben de sünepenin tekiydim ama kız arkadaşımla fena şeyler yaşadım
Keske brm de oyle olqydim
Abi hala mi tık yok senin adina ben üzülüyorum valla icimde kaldi
Senin var mi
Yok ki
Ama senin yasin benden büyük sabir 0 sende
Cunku komusmaya cesaret edemiyom hala terslencem diye mk
Nasip işi bendede durum oyle Allah hayirlisini versin