Şey Cebrail o kadar ilgi çekici geliyor ki saçmalıyor muyum bilmiyorum ama cennete herkes evli olacakmış acaba cennete onunla evlenebilir miyim ama din hocası görevleri bitti için yok olacaklarını söyledi öyle mi sizce
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şey Cebrail o kadar ilgi çekici geliyor ki saçmalıyor muyum bilmiyorum ama cennete herkes evli olacakmış acaba cennete onunla evlenebilir miyim ama din hocası görevleri bitti için yok olacaklarını söyledi öyle mi sizce
Emeklilikte yaşa mı takılmışlar ne demek yok olacaklarmış? 😅 Dinde mantık aranmaz, kalmalarını mantıksız ilan etmiş sizin cahil hoca fakat Gabriel zaten 1400 senedir boşta durmuyor mu? Evreni başlangıç kabul etmek dahi İsrafil 13.8 milyar yıldır boş oturuyor, bugün islama göre kıyamet kopsa 2 kere düdük öttürüp emekli mi olacak? O düdüğü boştaki Gabriel üfleyiverse ne olacaktı yani melodi bilgisi mi yok? O yüzden diyodum dinde mantık aranmaz, sorgusuz sualsiz iman edersiniz veya inanmazsınız olur biter. Ayrıca cinsiyetsiz olduğu iddia olunan bir varlığa hallenmek bana trollüyorsunuz gibi geldi. 😅
kız cağız aşık olmuş ne yapak hahahahah
ama abi aşk aşktır şimdi bende Allah'a aşığım
@geceninsorgusu insan insana aşık olsun hayvan hayvana. 😌
ya tatlım kıymamam ama cebrailin cinsiyeti yok bu yüzden romantik aşk yapma onu odun gibi bulabilirsin cinsiyetsiz bir varlık aşk doğeu alık olabilirsin ama aşkında türleri var romantik aşk yalarsan hayal kırıklıpı olur o cinsiyetsiz sonuçta onu ley gibi düşün ruh eşi gibi buarada melekler yok olmuyck onleda ölücek dirilecek onalrında bedenleri var nurdan cebrail insan olmadığondan bşrde özgür iradeleri yok bşraz yapay zeka gibiler aşık ol ama romantik aşk hayal kırıklığı olur bende Allah'a aşığım hatt kıskanıyorum kşmaeye paylaşmak şstemiyorum yani saçmalamıyırsun asıl saçmalayan benim Allah'a yetmedim başkalarını yaratıyor dşye ağlıyorum yani birine aşık olunca saçmalarsın hatta deli bile derler ama cebraile gıcık oldum bşraz eve köpek alınırsa kedi alınırsa gelmiyor belki cenete gidersem yavru köpeklerle ona 1 Nisan şakası yapabilirim hugıhı sonuç olarak aşk var ama aşk bir sürü kavrmaı var
Ya sonradan duyguları gelirse
bilmem
Böyle saçma sapan düşüncelerden vazgeç melekler sadece görevlendirilmiş nurani varlıklar onlar ile evlenmek düşüncesi çok sakıncalı kendine gel bian önce
Üzücü
Cevap
5Cevap
git aşkını itiraf et
Dua ederken etmiştim
Benim adım Melek ismi. İstersen detaylı konuşabiliriz. ☺️
Tüh adın Cebrail değil
Takip ettim şimdi seni
Din hocası bu bilgiyi kimden almışta yok olacağını söylüyor herkes kendi kafasına göre bir şey uyduruyor
Videoyada izletmişti
Hastasın sen. Doktora gitmelisin
Kabasın
Evet evlenirsin yeterki iste
Umarım olur
Olur küçük hanım rahat ol cennete ve bunlara inaniyorsan neden olmasin
Bi piskiatriye görün
Önce yazmayı öğren psikiyatri o psikiyatri kendine veya baskısına zarar veren kişiler için ben sadece hayal kuruyorum bunun kimseye zararı yok mesela sende de bir Disgrafi gibi nörolojik bir hatalı olabilir yazımında sıkıntı var gibi ya da zeka geriliği var 18 yasındaki bir kız 34 yasındaki bir insana yazmayı öğretmesi normal değil
Hastalık klavyem yanlış yazdı kusura bakma
Ayrıntılı bilgi ister misin
Evet!!
Nasıl irtibat kuracağız seninle
ya da boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?