1 ay

Evlilik için net tarih veremeyen bir yıllık sevgili?

Arkadaşlar erkek arkadaşımla ilişkimizin birinci yılındayız kendisi ufak ufak evlilikle ilgili sinyaller veriyordu hatta ben yakın zamanda evlilik teklifi bekliyordum. Ama çalıştığım kurumla bir sözleşme de yapmam gerektiği için artık konuşmamı gerektiğini düşünerek bu konuyu ona açtım. Babamla bir tanışma ayarlarız falan gibisinden konuştuk ama babam mutlaka sana sonrasında ne yapacaksınız hangi zamanda diye soracaktır. Hatta benim sözleşme zamanım da geliyor bir gelecek planı çizeceksek ona göre işimi ayarlayayım deyince neden bu kadar önemli bir kararı belli şeylere bağlıyorsun yok sözleşmem var yok bu sene olursa olur olmazsa olmaz moduna niye. Ben de sadece planımızı netleştirelim istiyorum sonuçta ona göre ilerleyeyim diyorum. O da bu şekilde geriliyormuş sonra dün konuştuk kendisiyle bana en başından beri benimle evlilik düşüncesi olduğunu beni bu düşünceye iten tek insanım ben olduğumu söyledi fakat sen iş sözleşmesi yapsan bile ben gerekirse tazminatını öderim ama ne olur bu şekilde sıkıştırma diyor ben de netlik istiyorum şu an aramız bozuk ve içinden hiç onunla konuşmak gelmiyor sizce haksız mıyım? Ben yaz tatilimizi artık beraber geçiririz hayallerimizi gerçekleştiririz diye düşünürken o bana daha net bir tarih bile veremiyor. Uzak mesafedeyiz ben onunla buluşmak için ortak bir şehre gidiyordum artık oraya da gitmeyi düşünmüyorum ya da eski hevesimin bu ilişkide kalmayacağını düşünüyorum. Bana istiyorsan bu dediklerini yapalım ama ikimiz de mutsuz oluruz belli bir zamana koyarsak diyor ben de zaten bu saatten sonra yapsan da bu beni mutlu etmeyecek dedim

Evlilik için net tarih veremeyen bir yıllık sevgili?