2 ay

Evi terkeden kocanın pişman olması için hangi esma ve zikirler günde kaç kez okunur etkili bir dua varmıdır 60 gün oldu gideli?

Eşimle aynı evde iki yabancı gibi olmuştuk bana uzak ve mesafeliydi geçmişte zaten boşanmıştık 2 . Kez şans verdim ama yine sorunlar yaşadık hep kavga ettik çünkü o başının dikine giden biri hep uzak durdu brni hiç anlamadı en sonda ayrı yataklarda uyuduk son 2 yılda iyice koptu benden hergün kavga kavga bende susamadım bu kadar yoksayılmaya evden git dedim cogu kez ve son kavgada gitti yapamoyorum olmuyo yaşanılanlardan yoruldum dedi düzelmek yerine gitti yine aynı şeyleri yaşarız gelsem bile dedi 1 kızım var 14 yasında kızımla evde kaldık biz o gitti nerde yaşıyo bilmiyorum ama kadın yok dedi kadınların allah belasını versin hepsi şeytanından bulsun dedi ve 2 aydır ev kiramıda ödüyor kirayı neden ödüyor terkettiği evin anlamıyorum cocukla ewe market alışverişi yapıp gönderiyor ama kendi yok öyle işte dua ve zikir önerirmisinmiz bana bu arada ben 2 aydır iletişim kurmuyorum ne mesaj ne arama yok şu an kendisi ne düşünüyordur acaba

Evi terkeden kocanın pişman olması için hangi esma ve zikirler günde kaç kez okunur etkili bir dua varmıdır 60 gün oldu gideli?