Sevgilim ile kavuşmamız imkansız gibi bir şey bunu oda bende çok iyi biliyoruz kültürlerimiz çok farklı bu konuyu ikimizde daha önce konuşmadık ama biliyoruz
Kendisi öğrenci mecburen ev tutması gerekiyor ilişki boyunca ev tutalım diye diretti ben bu sebeple soğudum ayrıldık ama yapamadım onsuz barıştık ama saatler sürdü seviyor gibi de tekrar ev diretmesi başladı tek sebebi dışarıda rahat rahat bana dokunamıyor olması sadece vakit geçirmek için tutmak istiyor olması..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevişmek için neden olacak
Daha ileriye gidilebilir olarak görüyorum teslimiyet bekliyordur benden diye
Yani evde dilediğince sana dokunabilir kısacası bir müdet seninle oynayıp sonra olmuyor mevzuları ayrılalım mevzuları
şu an ayrıyız 1 gün önce buluştuk sarıldık öpüştük tekrar ev konusu açıldı olmayacağımızı anladık ve bitti kendisi bitirdi
Senle her gün free seks... E tabi o öğrenci sen de kadınsın... öğrencilik hayatını geçici de olsa doldurmak istiyor...
Daha önce böyle bir deneymim olmadı bu benim teslimiyetim olucak bence de oda öyle düşünüyor
İnsansın nihayetinde demir taş değilsin... o da zaten onu biliyor... zaten bir kere sevişdiniz mi gerisi ister istemez gelir... Dramatik ve romantik kelimelerle normalleştirmeye çalışır ama sonuç itibariyle canı istediği zaman sınırsız seks... Hatta seni eşi gibi görmediği için seks hakkında tüm denemediği şeyleri anal oral ve ya buna benzer farklı fantezileri aşk sevgi adı altında senle dener... sen de aşkını sevgini ıspatlamak son bir umut ile her şeyi yaparsın...
Katılıyorum ve evlilik gibi bir şansımız olmayacak hiç bir zaman ailelerin yaşamı birbirine çok ters ilk günlerde oda bende bizden olamayacağını konuşmuştuk bazen bu isteğinin beni garantilemek için mi istiyor diye düşünüp duruyorum sonra saflık mı yapıyorum diye düşünüyorum beni çok uç noktada arzuluyor bende onu aynı şekilde dışarıda rahat rahat bir araya da gelemiyoruz doğru düzgün yaşadığımız bölge de tepki çekebiliyoruz hemen.
Şimdi sen de vermek istiyorsan sorun yok... Ama erkek her kadına onu uç noktada arzuluyor hissini yaşata bilir bizim doğamızda vaar bu. Yani senden başka kadın yokmuş hissi yaşatır sana. Zaten ona bizden olmaz dediğin için şu an o senle ne yaşasa kardır modunda. Zaten senle her ne yaşarsa yaşasın grup sekste yapsa sen önceden söğledin ona bizden olmaz. O da sonu olmayan bir ilişkiden ala bildiği kadar ganimet alıyor ya da almayı düşünüyor... İstersen dene ona de ki strapon takıp seni becermek istiyorum yatağa girmek için düşünürüm neden olmasın diyecek. Denemesi bedava...
Tamam evet ama yaşanan şeylerden sonra ortalıkta konuşursa sonuçta bizim bir ayrılık sürecimiz oldu hep çevremdeydi hayatıma devam etmeme izin vermedi
Başkasıyla sıfırdan başlamaktansa senle devam etmek daha avantajlı. Emin ol tanıştığı bir kadına gel benle beraber yaşayalım ama sonumuz yok dese onum kafasına huniyle çiş yapar...
Yani birliktelikler de ilk olması gereken cinsel ilişki. Rahat yapabilmek için böyle bir yol seçiyor
Daha önce böyle bir deneyimim olmadı
Anladım ona güvenir misin bekâretini bozar mı peki
İkimizde kendimizi kontrol edemiyoruz bana göre sözler veriyor başından beridir ileriye girtmeyeceğini söyleyip duruyor ama ya olurda ayrılırsak etrafa benimle eve gittiğini söylerse diye korku başlıyor şimdi de
Hımmm o kadar karaktersiz biri mi? Bunu hissedersin aslında
Tehlikeli birisi birazcık mesela bu konudan ayrıyız ama sürekli etrafımda kafamı karıştırmaya devam ediyor
O zaman hiiç bu yakınlaşmalara girme. Yinede dikkatli ol.
Kac yasindasin ki sen
21
Sevgilin mi
şu an ayrıyız günler sonra barıştık ikimizde aynı ortamdayız zaten sarıldık öpüştük tekrar bu konudan ayrıldık.
Beraber degilsiniz artik
Evet ama çok yeni zaten bir kaçtır ayrıydık buluştuk öpüştük ve aramızdaki o çekimi ilk kez fark ettim ve dün bu sebepten tekrar ayrıldık
Üzgünmüsün
Yani çünkü çok saçma aylarca bakışıyorsun kafanı karıştırıor hayatıma devam etmeme engel oluyor buluşuyorsun sarılıyorsunn öpüşüyorsun ikininizde tahrik oluyorusunuz sonra bu konudan bitiyor sevmeyen insan bile üzülür bu ne şimdi falan der
Hmmm cinsellik tahrik oluyormusun
Daha rahat bir şekilde vakit geçirmek istiyor
Sadece bu mudur peki
Niyet okuyamam. Belki aynı evde yaşamanın nasıl olduğunu deneyimlemek istiyor da olabilir
Bilmiyorum yazıda da belirttim ikimizde biliyoruz ilişkimizin sonunu olmadığını aileler ve kültürel fark çok uç boyutta imkansız gibi bir şey hatta ilk günlerde konuştuk bunu hatta bu sebepten olamayacağımızı bazen beni garantilemek için mi böyle düşünüyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Sen her şeyin farkındasın :)
Nasıl yaniii 😅
İlişkinin bir sonu yok. Uyum yok vs. Olayı çözmüşsün zaten
Sadece dokunmak değil dahada ilerisi için
Benden bundan korkuyorum çünkü deneymim yok ve bu teslimiyet olur ayrılırsak da dedikodu çıkar korkusu vs.
Korktuğun şeyleri yapmayacaksın libidon yüksekse jiç gitmeyeceksin duramazsın
Ben ona bunu söyledim kendime güvenmiyorum ben o eve girersem devamı gelir dedim oda ben kontorlü elimde tutarım vs diyor ama kesinllikle ben bu konuda ne yapabileceğimi bilmiyorum ilişkimizdeki sorun bu yani açık saçık fotoğraflarımı hallerimi de gördü
Nude attın yani sen onun demesine bakma seni ikna etmek için söylüyor yapar kontrolü tutamaz
Nude atmadım
Nasıl gördü seni peki
Normal halimin dışında muhafazakar görünürüm fantazili kıyafetlerle gördü
Onu nasıl gördü işte buluştunızmu yani daha öncede
Hayır fotoğraf olarak gördü
sen şunu en baştan neler yaşadınız neler geçti bir anlatsana bana senin isteğin fazla gibi
Ayrılmak doğru karar.
Sevişmek için
Oda bunu söylüyor fazla ileri gitmeyeceğini söylüyor ama bana göre o bunu teslimiyet olarak görüyor
Oraya gidersen fazla ilerisi olmaz. Her türlü gider
Sende ilerden dönemezsin
Kesin dokunmak icindir
Sadece bunun için mi
Zannetmiyorum
Bol şans