2 ay

Ailem beni ezip abimi kayırırken, İstanbul taşınma baskısına karşı ne yapmalıyım?

Babam vefat edeli 1.5 sene oldu, maddi durumumuz yoktu işe girdim asla kıymetim bilinmedi. Annem, abim beni hep itip kakdı, işten çıktım sanki dünyamı başıma yıktılar. Abim evden çalışıyorum ayağına yarım yamalak para kazanıyor ve asla başka hiçbir şey yapmıyor, market alışverişi dahi yapmıyor. Annem her şeyde bana sesleniyor, en ufak bir şeyi yapmayayım bana hayatı dar ediyorlar günlerce ama asla abim bir şey yapmıyor yani şok oluyorum. Bir de abim tutturdu İstanbul'a taşınalım diye, sırf sevgilisi ve arkadaşları orada diye. Babamdan kalan 6 7 milyon paramız vardı, onu tuttu orada bir eve yatırdı, ev aldı hiç bilmediğimiz bir yere, sırf o istiyor diye gidecez. Anneme diyorum yani bi markete bile gitmiyor neyine güveniyoruz da gidiyoruz, bana diyo sen gelme evlen burada kal sanki onun kötülüğüne bir şey diyorum. Oğluna asla söz söyletmiyor, hiçbir şey yaptırtmıyor, hiçbir şey de söylemiyor. O kadar bunaldım ki artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor
Ailem beni ezip abimi kayırırken, İstanbul taşınma baskısına karşı ne yapmalıyım?