Öyle valla ne yapsan bir şekilde hayatı düzene sokamadık bakalım sonumuz ne olacak
1 ay
Cevap
10Cevap
Değişmez demek ki kaderin seni her yerde buluyor
Ezarda erecek kafa rhata desene ama orada da sorun çıkar mı diye düşünüyor olsa gerek
Aha aha olur mu kız cidden yaa
Tüh be güzellik heba oldu gençlik
Valla sordum da gitti ☺️
Anlat sabaha çok var aha
Mıras var kayınbabadan kalma 12 trılyon kaynım ımza vermıyor esımde oralı kıradayız ev satılcak ne yapcagız bılmıyorum esım calısmıyor bır meslegı yok kendı evımız var masraf yapmak lazım para yok ortada ben pavyonda calısıyom nereye kadar böyle devam etcek bılmıyorum esımle kaynım dıyor pahalansın öyle pay edelım ya da satalım dıyorlar offf ya
Miras varsa paylaşım yapamıyor iseniz mahkemeye verebilir satışını mahkeme yapar paranızı size verir
Ya ne derse desin ne kadar pahalanacak ev bu deprem olur yikilirsa TOKİ'den para ile evi yeniden verirler mal mal bakar beton ne kadar artabilir al paranı sen kendin tek tapu al yine
Hayır hiçbir şey sonsuza dek pahalanmaz onu siyirum bu bir beton bina yapı deprem var afetler var evde dask sigorta bedelleri yüksek olur yapıldı mı
Senin eşinde kafa yok işte yatirirm işinden de pek anlamıyor parayı değerlendir ev bile almaz istediğin yerde oturup hayatına bakar
Ölmeden olursa görürsün inşallah
Kalmaz miras sana iki çocuklara bir hak şeklinde kalır o zaman da davayi sne açar
Resmi nikah varsa sana kalır işte
Baba yasiyir ise öyle eşin babasindan önce olur ise sana kalmaz.
Olmuş ise neden korkuyor veraset ilamı var eşin ölür eşinin ki de çıkar önce eşine intikal yapar sonra kendine olur siralama ya dikat et
Olmasa bile gider noterden/mahkemeden çıkartırsın korkacak bir şey yok eşin veraset ile intikal edevilr ve dava da açabilir
Yaşamaz bu bilgiler doğru ise ya
Eşe düşen sana eşinin başka evlilik çocuk yoksa
Detaya gerek yok olmuyorsa olmuyor ya aha aha
Hayatını yaşa salla kocayı düşünme ve dikkat et vasiyet yazmasın saçma bir şeyler
İnşallah 😅
Bu söz bana göre çok yanlış
Kader demek bu değil ki. Bu sizin tercihinizin sonucu.
Bakin önemli birsey teklif edicek tm yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Birkac sorunuzu okuduğum için yazıyorum. Cevap verir misiniz
Hayırlısı nasipten öte yol yok derler
Tır şoförü müsün
Koca mi lazim
Ama Koca var mı
Aynende böyke
Değişmez haklısın
Öyle valla alıskanlıkta var hıc sorma sence malları payalsım yapmıyor kardesı esımde onun tarafında aynı sekılde şu an 10 trılyon malalrı var kaynım ve esım pahalansın öyle paylasırız dıyor bız kıradayız ev satılcak ne yapcagız bılmıyorum esım iş bakmıyor calısmıyorda sadece maası var emeklı ben pavyonda calısıyom ne yapmam lazım ya kafam vok karısık ınankı
İsteklerin çok ondan
Hayırlısı olsun
Degismez askim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Yastık değişince kader değişmiyor ama kafanın içi yavaş yavaş değişebiliyor aslında 😌 Hayatı bir anda düzene sokmak çoğu zaman imkansız; minik, saçma görünen ama sürdürülebilir adımlar daha gerçekçi. Her gün kendine minicik bir alan aç, uykunu biraz düzelt, bir hedefi küçült ama bırakma. Sonumuz “bak yine de başardım biraz” da olabilir 😉🧠✨