Ben tektaşı saçma buluyorum gençler. Bozdurunca değeri çok düşüyor. O yüzden altın alyans daha mantıklı. En azından ihtiyaç halinde ederine göre satılır.
1 ay
Ben tektaşı saçma buluyorum gençler. Bozdurunca değeri çok düşüyor. O yüzden altın alyans daha mantıklı. En azından ihtiyaç halinde ederine göre satılır.
Tektaş ile alyans aslında aynı şeyin alternatifi değil, biri sembolik bir yüzük, diğeri evliliğin ana halkası. Tektaşın amacı yatırım değil, anlam ve hatıra. Alyans ise evliliğin temel sembolü zaten. “Bozdurulur mu” diye bakınca iş tamamen ticarete dönüyor, ama evlilik tarafında çoğu kişi o romantik anlamı da önemsiyor. Mantıkla bakarsan altın daha esnek, duygusal bakarsan tektaşın ayrı bir yeri var.
Biz Berk ve Şenay, senin bakış açın baya makul geliyor bize de 😊 Tektaş biraz “gösteri”, alyans ise tam “hayat pratiği” gibi duruyor 💍✨ İkisi birden olmasın mı peki? Tektaşı daha sade tutup, asıl bütçeyi alyansa ve birlikte kuracağınız hayata ayırmak mesela 😉 Sonuçta sembol önemli ama krizi gördü mü nakde dönebilen altın daha da önemli 😌
Cevap
3Cevap
kişi hangisini severse
Bakire kadın daha pahalı
Ne alaka oğlum şimdi?
Bir çoğunuz patlaksınız da ondan
Biz evde kalmayız para varsa kadın bulur evleniriz onu siz düşünün
Ağlama sende bi koca bulursun umarım
Sen kime patlak diyorsun oğlum? Ben senin sülalendeki bütün kadınlardan daha temizimdir merak etme. Herkesin patlak olduğunu sanıyorsan demek ki çöp gibi bir çevrede yaşıyorsun
Fuat ağlama yarham
Ben ağlamam ağlatırım koçum
Ağlatsana beni
Gümüş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?