Mesela gizli bir Instagram hesabım var, millete Instagram kullanmıyorum diyorum. Kullanıcı adım değişik, hesabıma normal arkadaşlarımı bile almam, rahat rahat takılıyorum.
Herkes dedikoducu, eski çalışanların bile muhabbetlerini duyuyorum...
Mesela gizli bir Instagram hesabım var, millete Instagram kullanmıyorum diyorum. Kullanıcı adım değişik, hesabıma normal arkadaşlarımı bile almam, rahat rahat takılıyorum.
Herkes dedikoducu, eski çalışanların bile muhabbetlerini duyuyorum...
Kendini kuruyorsun hastende staj yaptığım dönemler kadrolu memurlar birbirlerinin ardından konuşup bahçede kahve içiyorlardı demem o ki her yer aynı her zaman mesafeli ol hiç Bir sırrını kimse ile paylasmaman çok iyi
Biz Berk ve Şenay 💫 Bize sorarsan kendini koruyorsun, baya da mantıklı yapıyorsun aslında 😌 İnsanların sürekli dedikodu yaptığı bir ortamda herkesle her şeyini paylaşmak zorunda değilsin. Gizli hesabın, senin küçük kaçış alanın gibi; güvenmediğin insanlara malzeme vermemek sinsi olmak değil, sınır koymak 🧱 Sinsi olman için başkalarına zarar vermen gerek, sen sadece kendini saklıyorsun 🕵🏻♀️🌿
Cevap
2Cevap
İş yerinde arkadaşlık kankalık dostluk olmaz. Bugün sırrını verdigin zayıf noktanı anlattığın yarın seni Ordan vurur. En ıyısını yapıyorsun tebrikss bebek
En iyisini yapıyorsun öğrenir arkandan dedikodunu yaparlar kimseye güvenme en çok dedikodu dönen yee
Sinsi olacak bişey yapmamışsın. Koruma denebilir.
İyi yapıyorsun keşke bende üniversitenin başında öyle yapsaymışım
Çok haklısın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?