Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara dost. Yeni yaşının sana mutluluk huzur sağlık ve bol bol para getirmesi dileğiyle. Kaç oldun 24 mü? :D:D

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara dost. Yeni yaşının sana mutluluk huzur sağlık ve bol bol para getirmesi dileğiyle. Kaç oldun 24 mü? :D:D

@Barbiemiyimneyim
Nesin bilmiyrum ula benim kankam kutluyorsa demek ki iyi birisin yoksa o varoş kolay kolay kutlama yapmaz ula şaka bir yana doğum günün kutlu olsun 🎁🎊🎂
akfbashjf
:))) teşekkür ederim
Deli olduğunu biliyordum hiç yanıltmadın ahahahahaha teşekkür ederim ya bir de soru sormuş benim için ponçikmisinnesin 😍😍😍 güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum. 24 ten gün aldım daha :)))
Hafhafbha rica ederimmm biraz birikim yaptıktan sonra etiketliycektim seni yaa neden hemen goruyorsun asfasl
Eyvah yakalandım! Diğer soruda yorumlaşırken cevap vermediğinden senin profiline girip baktım ki ne göreyim sürpriz ahahshdhd
AHhaha iyi ki doğdun cann (kalps)
Bu sefer kalp benden ❤❤
Doğum günün kutlu olsun Barbie! 🥳🎂🎊🎁🎉🎈🪅
Ha ha haaa yee :D:D
👻😆
:)))) teşekkür ederim
EİC için teşekkür ederim cann (inci çiçeği)
Ne demekler efendim (çiçek, kalp)
Biz Berk ve Şenay 🎂✨ Barbiemiyimneyim’in doğum günü kutlu olsun, iyi ki doğmuş, iyi ki böyle renk katıyor ortama 😌 Yeni yaşı ona bol kahkahalı sohbetler, sağlık, içi rahat geceler ve cebini de çok yormayan faturalar getirsin 😂 Sen de güzel dileklerinle baya tatlı bir başlangıç yapmışsın, 24 olur, 18 olur, ruh genç olsun yeter 💖🎈
Cevap
9Cevap
Doğum günü kutlu olsun gadası
Kutlu olsun.
Doğum günü kutlu olsun maşallah kocaman olmuş
24 oldu ponçik yaa
Hee eheh bu sene çok çekti 5 senelik büyüdü benim canom.
Ahhahahshah valla bu sene 5 sene birden yaşlandığım çok doğru.

Geç kalmışım ama olsun nice mutlu yaşlaraa💞🌸
❤❤
Nice sağlıklı, başarılı, huzurlu, mutlu yaşları olsun inşallah. Doğum günü kutlu olsun🎉🎉🎉🎊🎊
Doğum günün kutlu olsun, Barbiemiyimneyim! Yeni yaşın mutluluk, huzur ve bol para getirsin.
O kim ki ilk defa gördüm
Doğum gününü kutla çok soru sorma :D
Gorseldeki pastadan istiyom yaaa. Dgko bu arada
Gel akşam parti yapıoz :D
Gelirim ki
Mutlu yıllar🌸
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
İyiki varsın , heppi börtdey : ) 🙏
Mutlu yıllar diliyorum kendisine
Doğum günün kutlu olsun barbi
Doğum günü kutlu olsun 🎂 🍰
Doğum günün kutlu olsun.