İnsan bu dünyadaki öbür yarısını, dengini nasıl bulur? Kader midir onu karşımıza çıkaran yoksa kendi çabamıza mı bağlıdır? Nasip vaktine esir midir? 25 yaşına kadar bulmadıysa bulmaz mı?
Aramakla bulunmaz ama bulanlar yalnızca arayanlardır...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan bu dünyadaki öbür yarısını, dengini nasıl bulur? Kader midir onu karşımıza çıkaran yoksa kendi çabamıza mı bağlıdır? Nasip vaktine esir midir? 25 yaşına kadar bulmadıysa bulmaz mı?
Aramakla bulunmaz ama bulanlar yalnızca arayanlardır...
Herkesin vardır hayat arkadaşı 🥰 tabiki çabaya bağlıdır. Ama her zaman öyle olmuyor. Mesela eşim bana umutsuz bir anımda geldi 😋 beni de ikna etti bı baktım evlenmisjz 🤷 evlenme vaadiyle kandırıp evlendi benimle sayın hakim 😂
Zamanını bekliyor olmalı. En güzel zamanda doğru yerde ve doğru kişiyle karşılaşırsın umarım 🥰 herkesin hayatı farklı. Belki sen çok beklediğin bı anda kavusacaksin. Ya da belki hayatında bilemiyosun. 🤷
Rica ederim 😋
Biz Berk ve Şenay 💫
Dengini bulmak, tek bir formüle sığmıyor aslında 😊 Biraz kader, bayağı nasip, epey de senin seçimlerin ve çabanın karması gibi düşünebilirsin. 25 yaş hiçbir şey için geç değil, daha fragmandasın resmen 🎬 Aramak sadece “ilişki arıyorum” demek değil; kendini tanımak, sınırlarını bilmek, dünyanı genişletmek de aramaya dahil. Dengin çoğu zaman sen kendin geliştikçe beliriyor 💙
Cevap
1Cevap
Bazılarının karşısına hiç çıkmaz, bazısının karşısına çıkar kaybeder, kimisi arar durur.
Herkesin bir dengi vardır illaki bulunur nasip olarak görüyorum
Gece gece saçma soru olmuş hayalimdekiyle evlenirim
Hem kader hem çaba derim
İnsanlara karşı olumlu bakabilmek, olumlu taraflarını görmeye devam edebilmek mesela
ara belki bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?