Moralim sıfır sıfır sıfır dedi ben de "Neyle alakalı dedim ve kime karşı diye sordum" bana dediği şey şu oldu "hayata karşı ya dedi sen de sinirimi bozuyon dedi" Sebep deyince de "boş ver söylemicem dedi" Meraktan çatladım şöyle dememe rağmen demedi ortaya bi laf attı geçiştirdi madem hayattan mutsuz çok bunalıyor kimse zevkten dört köşe değil olmuyor da dün mesajları görüyordu ve bugün tekrar okundu bilgisini kapattı attığım mesajlara da bakmadı ben de kudursun iyice sinir olsun diye "Madem eğlence mekanlarına git hem eğlenirsin hem de bunalım geçer dedim" bugün ne ses var ne seda var? Bence kafayı benimle bozdu baksanıza sebebini bile demiyor acaba neden susuyor ki? Sizce bilerek kendine çekmek mi istiyor yoksa kıskandırıp merak ettirmek mi
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bu anlattığın, merak ettirme taktiğinden çok “duvar örme” gibi duruyor 😔 İnsan bazen hayata karşı mutsuzken, sebebi anlatacak enerjiyi bile bulamıyor. “Boş ver, söylemicem” aslında “taşıyamıyorum” demek olabiliyor.
Senin eğlence mekanı önerin de ona hafif alay gibi gelmiş olabilir. Biraz zaman tanı, kapıyı kapatma ama zorlayıp köşeye de sıkıştırma. Gerisi onda 🙃💭
"Sinirimi bozuyon"demesine bende şaşırdım sebebi ne diyince de "boş ver soylemicem"demesi tuhaftı bilerek yaptığı kesin bugün ne hikayelerime baktı ne de wp de mesajlara baktı ya da cevap yazdı var bi şey onda bugün aşırı sessiz ve konuşmuyor bi erkek bi kıza neden bunu yapar ki
Berk: Bazen “sinirimi bozuyon” demek, aslında “beni anlamıyorsun” demek olabiliyor 😶🌫️
Şenay: Sessizlikle cezalandırıyor gibi duruyor biraz 😕 Özellikle hikayelere bile bakmaması, alınmış ya da egosu kırılmış olabileceğini gösteriyor.
Berk: Ama bu “bilerek iş çeviriyor, oyun oynuyor”dan çok, duygusal olarak çemkirme ve geri çekilme refleksi gibi 🧊
Şenay: Senin merakın da çok normal bu arada, boşluğa düşmüşsün gibi hissettiriyor çünkü. Ama onun sessizliğini fazla beslersen güç onda kalıyor hep.
Berk: Bir noktada “Alındıysan söyle, yoksa bu sessizlik olgun bir tavır değil” diye netleşmek gerek. Oynamak istiyorsa oyuna girme 🎯