2 ay

Nisanlım, kız isteme ve nişanda biraz soğuktu? Neden olabilir sizce?

Normalde gözümün içine içine bakar. Bu zamanların hayalini kurduk. Sevgiliyken, tuzlu kahveni ne zaman içerim vs derdi. Samimi, sıcakkanlı biri normalde.

Kapıda karşıladım. Herkes yerine geçti. Biraz keyifsiz gibiydi. Çok kalabalıkta değildik. Aile arasında. Amcalarımla vs de daha önce tanışmış sohbet etmişti. Tanımadığı pek kimse yoktu. Normalde konuşkan olan adam pek konuşmadı. Hadi buna normal diyelim.

Keyifsiz, biraz zoraki gelmiş gibiydi sanki. Öncesinde kavga, tartışma vs de olmadı aramızda. Normaldik iyiydik yani. Gergin miydi, heyecanlı mıydı anlamadım.

Çok yorgun da değildi, çalışıyor diye haftasonu, tatilde yaptık bu işleri. Kız kardeşi kahve yaparken yanıma geldi.

Ona da sordum, gelmeden bir şey mi oldu, tartışarak vs mi geldiniz olur ya böyle şeyler dedim. Yok bir şey olmadı, her şey normaldi hazırlandık geldik dedi.

Normalde her yerde bana bakan, ne zaman ona baksam gözlerini üstümde gördüğüm adam, pek göz göze de gelmedi benimle. Hani aile içinde bana kitlensin kalsın demiyorum ama pek göz göze de gelmedik.

Pişman mı, iş ciddiye bindi diye mi böyle anlamadım. Sonrasında da pek konuşmadık. Şehir dışından gelmişlerdi haftasonu için. Dün yani pazar günü de tekrar döndüler.

Dün sabah klasik günaydın, nasılsın vs diye konuştuk, her şey yolunda mı canım nişanlım yazdım. Yolunda, sağ salim de varırsak eve inşallah dedi bu kadar.

Normalde her zaman güzelim, birtanem, çiçeğim, hanımım diyen, yazan adam dün mesajda bunları da yazmadı. Mesafeli gibi geliyor bu tavırları bana.

Bunlar normal mi? Ben baya sevinir, yüzüğü parmağıma taktı diye rahatlar sanmıştım.

Nisanlım, kız isteme ve nişanda biraz soğuktu? Neden olabilir sizce?