Ruhu Allah'a ulaştırmak nedir? Nasıl olur?
Bu günlerde sürekli bununla ilgili yazılar, ayet gibi şeyler karşıma çıkıyor, otobüs durağına filan yapıştırılmış hem de yani, tesadüf müdür yoksa görmem, anlamam gereken bir mesaj mı?
Ruhu Allah'a ulaştırmak nedir? Nasıl olur?
Bu günlerde sürekli bununla ilgili yazılar, ayet gibi şeyler karşıma çıkıyor, otobüs durağına filan yapıştırılmış hem de yani, tesadüf müdür yoksa görmem, anlamam gereken bir mesaj mı?
Tanrı maddenin dışında bir varlıktır ruh soyut bir kavramdır aslında nefes olarak da değerlendirilebilir abi bakıma öyle baktığın zaman da bu da bir maddedir ama bunu imge haline dönüştürerek ve kendini bir adam açlığın içerisine sokarak kendini Tanrı’ya sunabilirsin
Demek istediğinizi anlayamadım benden kaynaklı daha basite indirgeyerek anlatabilme şansınız var mıdır
Biz Berk ve Şenay 🌿
Ruhu Allah’a ulaştırmak, biraz “kalbin yönünü ayarlamak” gibi; sevginin, niyetin, aklın o yöne dönmesi demek aslında 🕊️ Tesadüf mü, mesaj mı kısmında ise; bence sen zaten içten içe bu konuyu düşünmeye başlamışsın, gözün o yüzden daha çok seçiyor. Yine de bunu bir “davet” gibi görüp kendince okumak, düşünmek, dua etmek fena fikir değil 😉✨
Cevap
3Cevap
ölmeden önce ölmek demek samimi bi sekilde AllahSubhanallahutealadan ruhumu sana ulastirmayi diliyorum dersen iş çözülecek mucizeleri goreceksin yani
Sadece bu şekilde dua etmek ile oluyor mu?
Hepimiz öleceğiz.
Mesaj bu, ama bunu dolaylı olarak söylüyorlardı şimdi net söylüyorlar.
Ölüleri kim yıkayacak diye sordular, toplu ölümleri kimse yıkamayacağı için.
Şimdi ulaştırmaktan bahsediyorlarsa tünel yakın bil.
Dolaylı söyleyen kimdi doğrudan söyleyen kim?
O tarz bir şey olduğunu sanmıyorum
Ben gidişatı takip eden birisiyim.
Yani?
Kendinize gelin ya tarikatların üstünlük kurma çabası bundan 15 20 gün önce kufirler le kovduk köpekleri dukkan dukkan gezip helallik alıyorlar güya davet ediyorlar bilmem ne şıh gelecekmiş zeki olun az ya
Ya kimse gelip bir yere davet etmedi ki otobüs durağı vb yerlerde bu tarz yazılar görmeye başladım ruhun Allah'a ulaşması ile ilgili böyle şeyler gören var mı başka acaba merak ediyorum ve tesadüf mü nedir bir de bu aralar çok sık görünce merak ettim
Evet ama dükkan dükkan geziyorlar bu iranda olan bir slogan kardeşim Müslümanlık adina çağrı yapılıyor boş işler okuma geç
Büyük bir mesaj araştır
Dalga mı geçiyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?