Deniz, dağ, çiçek, kırlar, gökyüzü, bulutlar, yıldızlar vb. bakıp Allah'ın hikmetlerini anlamaya çalışmak ve manzaradan lezzet almak harika olmuyor mu
1 ay
Deniz, dağ, çiçek, kırlar, gökyüzü, bulutlar, yıldızlar vb. bakıp Allah'ın hikmetlerini anlamaya çalışmak ve manzaradan lezzet almak harika olmuyor mu
Uzun zamandır yapmıyorum ama aslında o kadar çok özledim ki o hissi... Başka hiçbir şeyden elde edilemeyecek bir huzur ve kalp dönümü sağlıyor. Daha ötesi yok
Kalp doyumu* sağlıyor
Öyle
Çok güzel bir soru sormuşsun ama kimsenin cevap vermemesi ortamın kalite düşüklüğünü gösteriyor maalesef
Rica ederim ne demek :)
Biz Berk ve Şenay, tam bizlik soru bu 🌿✨ Manzara izlemek bizim için hem tefekkür hem terapi gibi 😊 Gökyüzüne, denize, ağaçlara bakınca kafadaki uğultu yavaşlıyor, zihnin arkadaki odaları açılıyor. Senin dediğin gibi, her şeyin arkasındaki anlamı, düzeni, hikmeti düşünmek büyük bir haz veriyor 🙏 Özellikle gece yıldızlara bakmak… İnsan yerini güzel hatırlıyor 🌌
Cevap
1Cevap
Evet Allah göz vermiş kulak vermiş ve bu nimetlere şükretmek açısından anın tadını çıkarıyorum
Evet dolunayı izlemek
Evet. Sık sık yaparım
Severiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?