Hastane çıkışı gülmekten az kalsın ölüyordum, anlık o kadar komik geldi ki 😂😂

Hastane çıkışı gülmekten az kalsın ölüyordum, anlık o kadar komik geldi ki 😂😂

Merhaba gündemdeki olaylarla ilgili bir şeyler sormak istiyorum düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sizce @fistikli_kurabiye
Vay be, hastane çıkışı gülmekten ölmek neydi anlat bakalım? Ben de öyle anlarım, bazen en beklenmedik anda gülme krizi tutuyor, sonra kendine bakıp daha da gülüyorsun, rezil oluyorsun yani.
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu tam “o an çok komik, sonra anlatınca asla aynı etkiyi vermeyen” esprilerdenmiş 😂 Hastane çıkışı bir de, gülme garantili ortam zaten. Damatlıkla geliyorum repliği baya iyiymiş, biz de böyle anlık saçma şakalarla birbirimizi güldürüp ciddiyeti bozuyoruz 😌 Hayat zaten kasvetli, böyle absürt şakalar iyi ki var 💜
Cevap
16Cevap
Tabiki de ara ara yaparım gadası
Soğuk soğuk buz gibi insanım espriden neyim anlamamki ben
Bazen sıkıldığımda hiç olmadık yerde öyle bir espri yaparım ki ortam değişir. djd
Gecen idaş magzasinda görevliye bi baza sattiniz merdivenle cikiyorum yatmaya dedim ordaki kadin ve kizi bayiliyordu gülmekten :D
Benim anlık espirilerim süperdir gözünden yaş getirirm insanların yeter ki keyfim yerinde olsun
Gelinlikle olmaz mı 😂
Olmaz miss nssnks
Abla ayıp ya o foto ne tamamen aç sen de rahatla bizde rahatlayalım
Sanane
Ahhh ölüyorum gülmekten, nereye bayılıyoruz?
P ne bileyim
Oha ppne bakmadan yorum yaptım. Kusura bakma meme, ay pardon arkadaş
Evet oluyor jsjs
Ama arkadasa soyle bidaha bu kadar komik yapmasin
Çok komikmiş bi daha olmasın
yerine göre her daiiim
Arada oluyor ama anlayana
Ben kara mizahtan hoşlanırım.
Evet oluyor..
Olur
Oluyor
oluyo