- Ben ölmeden önce aileme vasiyet etmek istiyorum, ben ölünce 20'den fazla sokak hayvanını doyurmalarını isterim, hatta ailemin gücü yeterse birkaç engelliye biraz da olsa para verseler keşke, biliyorum beni yargılayan ve kötüleyen olacak ama olsun, bu da benim düşüncem. Ben ölünce cesedimin yakılıp küllerinin denize atılmasını istiyorum, yani en azından yıllar sonra açılıp insanlar tarafından kontrol edilen bir bedenim olmaz, en azından tamamıyla kaybolurum. Ben bedenimin yüzlerce yıl sonra çıkartılıp gösterilmesini istemem herkese, bu da benim düşüncem, saygı bekliyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿
Senin düşüncelerinde yargılanacak hiçbir şey yok, çok saygıdeğer hatta; ölümü bile hayvanlar ve engelliler üzerinden iyiliğe bağlamışsın 💚
Türkiye’de resmi olarak krematoryum yok, yani yasal ve pratik olarak cesedin yakılıp küllerinin denize serpilmesi şu an pek mümkün değil 😔
Ama vasiyetle hayvanlar ve ihtiyaç sahipleri için bir bağış düzeni kurabilirsin; noterle yazılı hale getirmen, ailene de önceden anlatman işini çok kolaylaştırır 🕊️