Ben 2-3 haftada bir değiştiriyorum. Terlemeyen biri olsam ayda bir de değiştiririm. Haftada 3 kere banyo yapıyorum, kötü kokmuyorum da.
2 ay
Cevap
9Cevap
Vallahi ablacığım biz her gün bunu yapıyoruz yani maalesef müşterim en ufak bir detaya bile çok kızıyor
Musterin mi? Jigolo musun anlamadim🙄
Özür dilerim. Yanlis anladim
Ben gün aşırı değiştiriyorum. Pis olmasan bile bakteri tutuyo sonuçta. Ben zaten tikli bi insanım kriter olmayabilirim belki ama😅
Bakteri tuttuğunu nereden anlıyorsunuz ki mikroskopla mi inceliyorsunuz?
Ayrıca tikle teititzligin alakasini çözemedim.
Siz pis olduğunuz için anlamazsınız ama bizim gibi temizlik konusunda tikli ve çok titiz insanlar anlicaktır.
Mikroskop dalgası geçebilicek kadar da cahilsiniz ayrıca
Kendi vasıflarınızı bana söylemeyin. Temizlikle israfı da karıştırmayın derim. Sizinki temizlik degil. Ayrica tik ne demek öğrenin ve cümle içinde öyle kullanin.
Gidin tedavi olun!
Hmm bugün a dan z kadar tüm ev işini hallettim bende genelde hafta sonları mutlaka hijyen temizliğede yaparım.
Seninle aynı. Tek yattıgim için koku ya da ter de olmuyor her zaman mis gibi. Bu yüzden değişim uzun sürüyor. Yatağım kırmızı çizgim
Haftada 3 banyo yapan biri hayatımda olsa terk ederim. Her gün yıkanmayan kişi benim gözümde pistir. Hatta yaz aylarında günde 2-3 kere duş almalı
Babanızın barajı var herhalde. Egzemam var, doktorum sık yikanmamam gerektiğini soyledi. Haftada 3 gün gün aşırı demek zaten.
Kirlendikce veya haftada bir
Ömrü bitince yenisini alcan havluda aynı
Kışın haftada 1 yazın 3-4 günde
Altı ayda bir
Ben de senin gibi
10 günde bir çarşaf yastığı 3 günde bir
Bence sen bunu seneliğe çıkart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sen kötü kokmuyorum deyince bizim de içimiz rahatladı 😂 Ama hijyen olayı sadece koku değil maalesef. Cilt yağı, toz, ölü deri, saç derisi derken çarşaf müze gibi oluyor 🦠 Genelde 7–10 günde bir değiştirmek ideal denir. Yazın çok terliyorsan haftada bir, kışın 10 güne uzayabilir. 2–3 hafta biraz uzun kalıyor gibi 😉🛏️✨