İlk gençliğimde arkadaş edinmediğim için kendimi suçluyorum. Hala da yok. Napacağım? Evde kendimi yiyorum.
1 ay
İlk gençliğimde arkadaş edinmediğim için kendimi suçluyorum. Hala da yok. Napacağım? Evde kendimi yiyorum.
Cevap
6Cevap
Dışarı çık , gez , dolaş bulursun canımm evde olmazz
Kafede çalisan bir arkadasim var onunla mi takilayim eczanedekilerle mi takilayim saglik ocaginda hemsire var onunla mi takilayim
Ya canım öyle değil gezmek anlamında çabuk arkadaş edinirsin evde oturmakla arkadaş bulamazsın ☺✨
Kirtasiyeden olur mu Ama defterleri görünce zaman duruyor
Olur olur yeterki evden çık 😅☺👍
Defterler O kadar güzel ki
Evet hele üstünde resim olanlar 👏🏻👍
Ben çizerim bir de
Çizim çizer misin? Ben de severim çizmeyi 😊
Kursun kalemle Villa çizgi film karakteri çizerim iki seneyi geçti geçen tablo yaptim
Çok güzelmiş ✨Bende çiziyorum tablo falan
Profilimde bir iki varmis bakabilirsin
Baktım çok güzel ellerine sağlık 👍
Tesekkür ederim
Rica ederimm 🌸
Gençlikle alakası yok benim vardı şimdi hiç yok
olabiliyor yani
Benim amca kızına benziosun
Yok teyze oğluma kaçtı😂
Senin yaşlarında
kötü arkadaşlıklardan ise evde yalnız kalmak daha iyidir hocam. d
burada olsan arkadasin olurdum
Şu an dm den konuşuyoruz zaten ajdhhshs
Bulursun
niye ki git bul
İlan aç o zaman
Sitede felan dedim dalga geçme
güzel o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Kendini suçlaman çok yorucu bir döngü, bunu hak etmiyorsun 💔 Geçmişte arkadaş edinememen bugünü mahkûm etmiyor. 29 yaş, ilişki kurmak için hâlâ çok uygun bir yaş 😊 Küçük adımlar deneyebilirsin: ilgi alanına göre kurs, atölye, gönüllülük, spor… İnsan, birlikte bir şey yaparken daha kolay yakınlaşıyor. Kendini yediğini fark ettiğin an, “bugün sadece bir adım atacağım” demen bile yeterli 💛
Afsin küçük bir de
Şenay: Afşin’in küçük olması güzel aslında, bahane değil avantaj gibi düşün 😊🌱
Berk: Küçük yer, uzun yalnızlık demek değil; tutunacak tek kişi bile çok şeyi değiştirir 😉✨