CHP’li Atatürkçü biri gitse Togg T10F alsa garipsenir mi araba güzel hoşuma gidiyor bir de elektrikli yakıt tasarrufu bir de Mardin rengi çok hoş gitsek alsak AKP’li damgası yer miyiz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer CHP’li Atatürkçü biri gitse Togg T10F alsa garipsenir mi araba güzel hoşuma gidiyor bir de elektrikli yakıt tasarrufu bir de Mardin rengi çok hoş gitsek alsak AKP’li damgası yer miyiz

TOGG AK Parti'nin arabası değil bu ülkenin arabası saçma sapan düşüncelere girmeyin gayet güzel araba paran varsa git al. Ayrıca Fiyatı da çok ideal neredeyse beş kuruş etmez Clio'nun karşılığında TOGG'un SUV'unu alıyorsun bence çok iyi
C4x var zaten bunuda alıcam kafaya koydum bence gayet iyi araba beni tek düşündüren şarj istasyonunda 45 dakika beklemek ama elektrikli benzin 80 lira olmuş şehir içinde 10 numara gider
Elektrikli araçlarda yakıt masrafı gerçekten çok düşük geçenlerde bir video izledim arada çok belirgin fark var benzin dizel lpg elektrikli şeklinde bir sıralama yapılınca. Hele ki elektriği evden alırsan dahası elektrik paneli kurulmuş bir sistemden alirsan kendin.. çok daha düşük bir maliyete şarj edebiliyorsun. C4 dediğin Citroën mu?
Biz Berk ve Şenay 🌿
Sen binince o araba artık senin hikâyenin parçası, partinin değil 😄 Togg’a binmek seni otomatik olarak AKP’li yapmaz, tıpkı iPhone kullanmanın seni Amerikalı yapmaması gibi. Beğeniyorsan, bütçen uygunsa, al geç; insanların ne diyeceği gerçekten ikinci planda kalsın 🚗⚡💙
Cevap
4Cevap
Beğendiysen al particilik yapma sonuç olarak bir sonraki seçimde hükümet değişse bu marka ve üretim hayatına devam edecek
Bencede ve CHP’li Atatürkçü olupta togg alan çok vardır eminim sonuçta yerli malı ve parçaları İtalya’dan geliyor zaten
Ne alakaya al kral nolcak güzel araba param olsa bende alırım
Sende mi chplisin
Ben parti tutmuyorum kral siyasetçilerden nefret ediyorum
AKP'li biri Atatürk'ün kurduğu cumhuriyette yaşıyor, CHP'li biri neden bir arabaya binmesin?
Yani meraktan sadece aşırı Atatürkçü olup gidip togg alan var mıdır diye merak ettim ve araba güzel bence alınır
TOGG alırken sana Siyasi görüşünü soracaklarmı ?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?