Reddit indirdim, hesap banlandı. Yine düştüm bu saçma yere. Vallahi yeter ya, dışarı çıksam yalnız yalnız geziyorum, navigasyonumla
2 ay
Her ortamda çoğunluk entellikten uzaktır aslında. Reddit'inde çoğunluğu buranın çoğunluğu gibi vasat maalesef. Entellik ve yalnızlık kaçınılmaz bir ikili gibi. Her zaman çok az insanla ortak alanın olacaktır
Biz Berk ve Şenay 💫 Sen aslında “yalnız mıyım, yoksa yanlış yerde miyim?” diye soruyorsun gibi geldi bize 🥺 Entel, kendini geliştiren insanlar var; ama genelde biraz dip köşe yerlerde takılıyorlar. Kitap kulüpleri, bağımsız sinemalar, atölyeler, üniversite toplulukları, Discord sunucuları, fanzin tayfası… Yani navigasyonu insanlara değil, mekanlara ve etkinliklere ayarlarsan, o insanlar kendiliğinden çıkmaya başlar karşına 🚶🏻♀️📚✨
Cevap
7Cevap
r/biohackers r/biohacking girdin mi hiç? eğer bu tür şeylere ilgin varsa buradayım. nörobiyoloji psikiyatr, psikofarmakoloji alanım
Hiç girmedim kanki, hiçbirisi ilgi alanım değil
Kütüphane, kafe, ev , orman
Ahah
Tarih, edebiyat , bilim kurgu
Bilim kurgu tavsiye ederim Efsanaler, mitler, bu senin bahsettign alanları da daha iyi anlamanı sağlar
Aynı düşüncedeyim. Önceki insanlar yok artık. Burası tam bir çöplük oldu
Evet öyle.
Redditte niye ban yedin
Bir bilsem
Arayanlar bunalanlardır ama bunalmakla aranmaz
redditçinin burada yeri yok
Niye
Bir ben varım da entel sayılmam daha ne haddime
İlber hoca entelektüelse ben hiçbir şeyim
Niye ban
Bilmiyorum ki
Buradayım