Yess ama parayla alamadım be jdkdkdkd para yok hocam. Kırılınca geçen tamamen oynadım ki güzel zaten her kelimesiyle de bence grace li olan kısımlar özellikle başka güzel
Hahah evet sinir ediyor ama bunu çok yapıyorlar. Hele 2. oyunda bu nasıl vardı üff. Bu arada bence o şehir kısımlarında biraz tempo düştü azcık gibime geldi nedense ama genel olarak iyiydi ya
Rockstar Türkiye'yi takmıyor ki😂taksa zaten bir Türkçe altyazı koyardı en basitinden. Doğru zaten steam veya diğer firmalar temsilci atasa bile rockstar da atamalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Namaz kıldım. Çay demlemiştim. Çay içip biraz tskılıcam
Kolay gelsin abim afiyet olsun
Teşekkür ederim. Hayırlı geçsin günlerin
😂😂😂güncellemeye haykırdım ahahahh
Cinsellik sormuşum anlamadım kdkdkdkdkd
Güzelim diyince sistem oraya attı herhalde 😂😂
Pazar gününe yürüdüm tövbe tövbe sapık site aaa😂zaten içindekiler bozuk demekki artık sitenin kendi zihniyeti de bozuk
Ahahaha doğrudurr
Nöbet çıkışı jsjs
Hee kolay gelsin
Erkenciyimdir her zamans idjdid
Maşallah kdkdkd
Malum vardiyalı çalışma sistemi
Ooo doğru senin için vallahi kolay gelsin
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim efenim 😅
Oynadın mı re9 u
Yess ama parayla alamadım be jdkdkdkd para yok hocam. Kırılınca geçen tamamen oynadım ki güzel zaten her kelimesiyle de bence grace li olan kısımlar özellikle başka güzel
Ben de 2 gün önce bitirdim mükemmel oyun yapmışlar
Capcom yapıyor bu sporu ama en sevdiğim oyunu mu oldu dersek tartışılır ya
4. Oyun hâlâ favorim
Bence 4 güzel zaten ama ben gerilimi de bir ayrı seviyorum ya o yüzden arada bir kafa diğerlerine de kayıyor ama kusursuzluk olarak 4 derim
Şu bulmaca kasa şifresi olayı can sıkıyor. Onları google dan baktım hep 🤣
9 için diyorsan ben genelini zaten biliyordum izledim birçok kişiden ama diğerlerinde yaşandı bu olay jdkdkdkd
Ben hiç spoiler almadım çok şükür
Grace kısımları hele kanalizasyon can sıkıcıydı ama genel olarak mük oyundu
Ben direkt çıkar çıkmaz rraenee falan izledim jdkdkd. Orası evet biraz zordu ama fena geriyordu
Leon o şehir kısımları da beni bunalttı git gel yaptım dolandım durdum
Hahah evet sinir ediyor ama bunu çok yapıyorlar. Hele 2. oyunda bu nasıl vardı üff. Bu arada bence o şehir kısımlarında biraz tempo düştü azcık gibime geldi nedense ama genel olarak iyiydi ya
Bos savaşı seni tatmin etti mi
Final
Yaniii 10/10 demem açıkçası bana göre 10/7 veya 10/8
Beni tatmin etmedi açıkçası albert weskert le vs beklerdim
Yani bence de mükemmel değildi işte. Wesker derken zeno diyorsan evet bende öyle düşünüyordum aslında ama olmadı. Yani yine de üzmedi ya
Geneli baz alırsak evet iyiydi ama bu küçük detaylar efsane olmasını engelliyor işte
Oyunda zorlayan kaç tane boss vardı 2 mi 3 mü sayı azdı
İşte bak benim için o yüzden özellikle 4 den sonra 8 in yeri ayrıdır. Bir de ben duygusal bir insanım abi etkiliyor işte o hikaye jdkdkdkd
Oyunda zorlayan dur 3 herhalde hakket çok yok
8. oyunda ki dimitrescu yeter 🤣
Hahahah 2 metre boyuyla kesinlikle 😂
Evet 🤣 kızları da iyiydi
Hahahahah dimi ya 😂. İşin şeyi neyse 8 i oynayayım yine bir tur daha zaten kafaya koymuşlar yasaklayacaklar kütüphane gg olacak
Ps store gider mi acaba
O kalır be diye düşünüyorum ama özellikle steam ve epic Allah kerim
Gta 6 oynayabilecek mi acaba bu Türk gençliği 🤣
Düşündükçe sinirim bozuluyor şunu. Temsilci saçmalığı olursa bile yine sıkıntı. Bunlar başlar şimdi memesi açık kadınlar var silah var üff çıldırcam
Rockstar gibi bir firma sokarım Türkiyesine diyebilecek kadar büyük firma temsilci falan atamaz
Dediğin gibi baya çıplaklık ve şiddet içericek her türlü sıkıntı
Rockstar Türkiye'yi takmıyor ki😂taksa zaten bir Türkçe altyazı koyardı en basitinden. Doğru zaten steam veya diğer firmalar temsilci atasa bile rockstar da atamalı
Allahım şu siyasal İslam'dan kurtar be şu ülkeyi
Atam bunu 100 sene öncesinden nasıl görmüş
Yemin ederim bütün benliğimle tiksiniyorum artık ama neyse üff. Siyasetten uzak dursan bile seni çekiyor ya o kadar sinir bozucu ki
Maalesef
Güzelim Pazar günü olduğu için 😄
Wow mükemmel cevap abla 😂
Bazen uyanık olmak daha güzeldir.
Uyuyordumm
Aga bee en güzeli
her şey uyumak mi
Sabah sabah felsefe diyorsun severiz kdkdkdld