Diğer 1 ay Saçlarımla oynanmasına bayılıyorum ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Niye bu kadar hoşuma gidiyor anlamadım cidden. Kocam olsa da oynasa hep. Saçlarımla oynanmasına bayılıyorum ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. benim de hoşuma gider 0 0 Yorumla
yaralıdavsaan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Uyukum geldi mi oynuyorum genelde 🤣 sen burada takılırsın o koca hiç göremeye bilirsin 0 0 Yorumla
Ciho7ist Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Ben oynamayi cok seviyorum ne bilim ormek bozmak koklamak öpmek durekli elim orada olsa güzel minik dunyalar güzeli kizimmis gibi sevsem 0 2 Yorumla Soran 1 ay çok tatlı Yorumla Ciho7ist 1 ay Ne garip yorumda birisi exini ozlemis bu durumdan dolayi benim exim bile yok jvjbkgjbUf neyse Yorumla
Caner067 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 ay İnşallah seni çok seven birisi çıkar karşına 0 2 Yorumla Soran 1 ay yaaa çok tatlısın teşekkür ederim umarım seni de öyle Yorumla Caner067 1 ay Beni kimse sevmez karşıma çıkanlar hep beni kullandı çünkü Yorumla
usr2737289394 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay eximin omzuna yatınca hep oynardı saclarımla opup koklardı of cok ozledım barısıcam sımdı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Uzanırken eşimin düz / dalgalı saçlarıni okşayıp öpüp koklamak hayalindir hep 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Kocan saçlarını oynamakla kalmaz 0 6 Yorumla Birriiiii 1 ay Her yerde de olmayın bı durun be Yorumla EfeÇerkez 1 ay @Birriiiii sorunun kategorisini görüyorsun değil mi Yorumla Soran 1 ay ben mi koydum ya Yorumla EfeÇerkez 1 ay Ben de kötü bir şey demedim zaten kocan için yorumda bulundum Yorumla Birriiiii 1 ay Sorun da o zaten o kategoride olan herşeye bir salça oluyosunuz Yorumla EfeÇerkez 1 ay @Birriiiii soru soran birinin isteği de yorum değil mi? Herkes hoşunuza gidecek yorum yapacak diye bir durum yok. Silin yorumu geçin beğenmiyorsanız Yorumla
arkapencere1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 56% 1 ay Diğer konusunda 524 cevap paylaştı. Hayda yalarım boynuma doların diyorsun 0 0 Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 342 cevap paylaştı. Saçlarını bileğime dolasam peki 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Olur öyle seyler 0 0 Yorumla
meleksyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Bizde mi oynayalım 1 1 Yorumla nediyongardasim 1 ay iabssonsksnd Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 1 ay Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. Saçların nasıl 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 877 cevap paylaştı. Oynayayum 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 823 cevap paylaştı. Ben de seviyorum 0 0 Yorumla
Kursatb10 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 507 cevap paylaştı. Oynayayim bfgj 0 0 Yorumla
Mobilion Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Evlen abla 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Şevkat seviyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla rmznonur 1 ay Bul sana şefkat gösterecek birini Yorumla Soran 1 ay ah bulsam Yorumla rmznonur 1 ay Bulursun, gözlerini dört aç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
benim de hoşuma gider
Uyukum geldi mi oynuyorum genelde 🤣 sen burada takılırsın o koca hiç göremeye bilirsin
Ben oynamayi cok seviyorum ne bilim ormek bozmak koklamak öpmek durekli elim orada olsa güzel minik dunyalar güzeli kizimmis gibi sevsem
çok tatlı
Ne garip yorumda birisi exini ozlemis bu durumdan dolayi benim exim bile yok jvjbkgjb
Uf neyse
İnşallah seni çok seven birisi çıkar karşına
yaaa çok tatlısın teşekkür ederim umarım seni de öyle
Beni kimse sevmez karşıma çıkanlar hep beni kullandı çünkü
eximin omzuna yatınca hep oynardı saclarımla opup koklardı of cok ozledım barısıcam sımdı
Uzanırken eşimin düz / dalgalı saçlarıni okşayıp öpüp koklamak hayalindir hep
Kocan saçlarını oynamakla kalmaz
Her yerde de olmayın bı durun be
@Birriiiii sorunun kategorisini görüyorsun değil mi
ben mi koydum ya
Ben de kötü bir şey demedim zaten kocan için yorumda bulundum
Sorun da o zaten o kategoride olan herşeye bir salça oluyosunuz
@Birriiiii soru soran birinin isteği de yorum değil mi? Herkes hoşunuza gidecek yorum yapacak diye bir durum yok. Silin yorumu geçin beğenmiyorsanız
Hayda yalarım boynuma doların diyorsun
Nasip zamanı gelince o da olur
Saçlarını bileğime dolasam peki
Olur öyle seyler
Eski hayatında kedi olabilirsin
Sevgi ve şefkatin en güzel tarifi de ondan
Bizde mi oynayalım
iabssonsksnd
Eşimin saçını taramaya bayılıyorum
Saçların nasıl
oynayalım
Oynayayum