Aşk İlişkileri Saçınla oynanmasını sever misin? gika0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Soru kimin oynadığıyla ilgili değil. Severim Sevmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saçınla oynanmasını sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Nefret ederim benden başkası saçıma dokunsun 3 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. severim tabi ki de ama oynayan yok maalesef 0 0 Yorumla
Boşver8906 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Severim ama kıvırcık olduğum için bazıları saçımla oynarken kabarmasına sebep oluyor onları gırtlaklayasım geliyor hdkcjekck 1 0 Yorumla
aleynaymiis Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl çok seviyorum kendimi evimde gibi hissediyorum nerde olursam olayım kız veya erkek farketmiyor bazen en yakın arkadaşıma bile zorla sacimla oynattiriyorum çok hoşuma gidiyo mamamsmsmsmsmmauykum geliyo hemencicik 0 0 Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kuaföre gittiğimde bile huzursuz olurum ben sevmiyorum saçımla oynanmasını hiç çiçeğim ya 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Normalde yüzüme saçıma dokunulmasından hoşlanmam. Asla izin vermem. Ama sevdıgım insan dokunabılr o ayrı 😃 1 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. oynamayı severim. benimki kısa zaten napcanız oynayıp 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl bayılırım ama söylemeye utanırım. içim gıdıklanır gülümsememe bile engel olamam mayışırım hemen sinirim varsa bile geçer 0 0 Yorumla
Ezgibilgedyc Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl keşkee biri saçımla oynasa eennn sevdiğim şeydir 😊😊 1 0 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl İvit, ama uykum geliyo ve mayış... (Uyudu) 1 0 Yorumla
İlaydaa_53 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Evet ya ben severim ama kimseden görmedik bu oynanmayı ahshsh 0 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Herkes seviyor 1 1 Yorumla gika0 1 yıl Yorumları oku. Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok severim ama herkes değil sadece sevdiğim kişi 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bazen severim 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevmem saçlarım kirilior sonra :)) 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Saçımla oynayan kişiye ve yerine göre değişir 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Saçıma dokunulmasından nefret ederim. 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oynamayı severim, oynatmam 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Hayır 0 3 Yorumla gika0 1 yıl Nokta nereden nokta? Yorumla Heliosphere 1 yıl Nokta kocaya kaçmış. 🤣 Yorumla gika0 1 yıl 🙃😂 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok severim demek? 1 1 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Deeeee olacaktı? Yorumla
Gzlıuyeeee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Manita dokunursa kucağına uzanırım 🤗 0 1 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl @Gzlıuyeeee 🙈🙈🙈 Yorumla
userrr1234567890 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Evet 0 3 Yorumla Wilsonwilson 1 yıl Size bir şey sorabilir miyim Yorumla userrr1234567890 1 yıl Tabi Yorumla Wilsonwilson 1 yıl Yazdım aslında mesaj olarak Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. hayır sevmem 0 0 Yorumla
ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Luthiennn_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sevmem 0 1 Yorumla Smh_ngs 1 yıl Tamam sadece tararım Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Nefret ederim benden başkası saçıma dokunsun
severim tabi ki de ama oynayan yok maalesef
Severim ama kıvırcık olduğum için bazıları saçımla oynarken kabarmasına sebep oluyor onları gırtlaklayasım geliyor hdkcjekck
çok seviyorum kendimi evimde gibi hissediyorum nerde olursam olayım kız veya erkek farketmiyor bazen en yakın arkadaşıma bile zorla sacimla oynattiriyorum çok hoşuma gidiyo mamamsmsmsmsmma
uykum geliyo hemencicik
Kuaföre gittiğimde bile huzursuz olurum ben sevmiyorum saçımla oynanmasını hiç çiçeğim ya
Normalde yüzüme saçıma dokunulmasından hoşlanmam. Asla izin vermem. Ama sevdıgım insan dokunabılr o ayrı 😃
oynamayı severim. benimki kısa zaten napcanız oynayıp
bayılırım ama söylemeye utanırım. içim gıdıklanır gülümsememe bile engel olamam mayışırım hemen sinirim varsa bile geçer
Yani severim de sevmem de diyemem. Nötr. Bi anlam ifade etmez.
keşkee biri saçımla oynasa eennn sevdiğim şeydir 😊😊
İvit, ama uykum geliyo ve mayış... (Uyudu)
Evet ya ben severim ama kimseden görmedik bu oynanmayı ahshsh
Herkes seviyor
Yorumları oku.
Seviyorum rahatlatıyor
Çok severim ama herkes değil sadece sevdiğim kişi
Evet, hem de çok. Hemen uyurum
Bazen severim
Sevmem saçlarım kirilior sonra :))
Saçımla oynayan kişiye ve yerine göre değişir
Saçıma dokunulmasından nefret ederim.
Kimin oynadığına bağlı
Severiz, olmazsa olmaz