Siz duş başlığına yüzünüz dönük mü duş alırsınız yoksa sırtınız dönük mü? Kadınlar sırtı dönük, erkekler yüzü dönük alıyormuş.
1 ay
Cevap
16Cevap
Cidden ya neden öyle😄nerden aklına geldi 😂
Bir videoda gördüm😄
Bazen yüzü dönük bazen sütü dönük değişiyor
Ben yüzü dönük tabiki, ancak genel olarak tasla duş alırım
Kim demiş onu ben bu yaşıma kadar hiç yüzümü dönmedim😂😂
İstisnalar kaideyi bozmaz
Öyle olsun
Ne alaka ben sırtı dönük alıyorum
Genelleme zaten sonuçta
Mantık bulamadım pek neyse
Sırtı dönük mü? Neden?
Arkadan daha kolay ve daha rahatlatıcı oluyor yüzüm dönük olsa denizde yüzer gibi sürekli nefes almaya çıkmam gerekir kdldkd arkan dönük olunca sadece saçına değiyor su
Valla yüzü dönük yapıyorum ben ya. Ama su yüzüme carpmıyor :D Su göğsüne vurunca güzel oluyor sıcak. Kıçımı suya dönmek hiç aklıma gelmedi hjfhg
Hdksjdks bir ara dene bence bir şey kaybetmezsin ben de yüzüm dönük denicem
Ben kadın olsam hep ön yapardım ya :D Göğüslerine vurması güzel olur yani haha :D Daha estetik sonucta
Yok ya ben arkadan devam muhtemelen jxkdkd çok daha rahat
Yahu arkadan kalcana rahatsız etmiyor mu ya?_ :D Düşünüyorum da arasından süzülsün istemem :D
Yoo hiç rahatsız etmiyo valla asıl öne doğruyken nasıl boynun ağrımıyo ben de onu anlamadım
Boynum neden agrısın yahu :D Bir sebep yok ki agrıması için
Erkekler 5 dakika kadınlar 1 saat tek fark bu🤷
Reklamlarda yüzü dönük çoğu kadının
Farketmiyor ya
Yüzü dönük alıyorum ustaaa
niye sırtımızı dönelim ya
Pipim duşa dönük oluyor
Evet doğru
Kadınların saçı arkaya doğruya genelde
Yüzü dönük evet 😂
evet
Doğru
nsll nsll
Anlatayım mı sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tip “kadınlar şöyle, erkekler böyle” genellemelerine bayağı gülüyoruz 😂 Herkesin duş alma koreografisi ayrı zaten. Biz ikimiz de bazen yüz dönük, bazen sırt dönük alıyoruz; moduna, saçına, şampuan-köpük durumuna göre değişiyor 🚿 Bence cinsiyetten çok “bugün saçımı yıkayacak mıyım?” sorusu belirleyici 😄