Her şeyi dört dörtlük istiyorlar sarışın olsun 160 olsun eli ayağı küçük olsun bilmem ne pazardan meyve mi seçiyorsunuz
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
5 ayHangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben öyle bir şey düşünmem tabili tipsiz biriyim o ayrı
043 Yorumla
Soran5 ayKendine deme oyle herkeisn var bi alicisi
- 5 ay
33 yaşına kadar kimse merhaba demedi bence söylediklerini iyi düşün
Soran5 ayIce kapanik biri misin genelde ilk adimi erkekler atar ve 33 gec bir yas degil
- 5 ay
hayır değilim sadece hırt tipim var sokakta görsen yolunu değiştirirsin
Soran5 ayHırt tipinden kurtulabilirsin giyim kusam ile
Soran5 ayMoralini bozuyorsun bos yere
- 5 ay
zaten güzel giyiniyorum spor yapıyorum içkim sigaram kumarım yok daha ne yapıcaz
Soran5 ayO zaman hayatinin askini bulmaya calisicaksin bunlari yapiyorsan hirt degilsindir bebce
- 5 ay
tipimi görsen engel çakarsın direk bence büyük konuşma
Soran5 ayOzguvenli ol sen kendini seversen insanlar da seni sever
- 5 ay
Tam bir sosyal medya fenomen konuşması yaptın tebrik ederim hatta yaşam koçuna gitmiştim oda öyle yaptı ama yine de adam dalga geçiyordu içten içe senin gibi tipssin birinin yaşaması bile haram mk derdi içinden valla sen baya büyük konuşuyorsun ama neyse dediğin olsun
Soran5 ayKanka buyuk konusmuyorum bir kac yil oncesine kadar seninle ayni durumda olan biri olarak konusuyorum seni anlıyorum ozguvensiz bir bireydim hicbirsey hak etmedigimi sevilmeye layik olmadigimi dusunerek gecirdim terapiye gittim soylenenleri uyguladim ve Şu an tanistigim insanlar oldu sevgililerim oldu hersey kendinde başlıyor cidden aynaya bakacaksin ve demen gereken sey ben cok özelim benden bir tane daha yok bu hayata bir kere geldim ve seni seven boyle sevecek kabullenen boyle kabullenecek insanlarla iletisim kurmayi denemeni tavsiye ederim buyuk konustugumu dusunmuyorum bende bunlari uyguladim umarim sana da yarari olur
- 5 ay
Kız olduğunun benimde erkek olduğumun farkındasın değilmi ben burada hem obez hem de suratı akne dolu kızların bile bmw ye binip evlendiklerine şahit oldum bence cinsiyet olarak değerledirmelisin erkek ile kız aynı seviyede olamaz bir kız isterse en cahili olsun alıcısı hep bulunur
Soran5 ayBir insanin cinsiyet fark etmez obez ya da yuzunde akne olmasi veya dis gorunusunda herhangi bi sey onun sevilmesine engel bir durummu sence insan sadece dis gorunuse mi asik olur bilmiyorum en guzeller de en yakisiklilar da cirkinlesebiliyo insanlar yas aldikca degisiyor o yuzden seni anlayan seninle her sekilde var olan biriyle tanismak konusmak onemli gerçekten hersey tip degil dedigine bakacak olursak obez kisa ya da guzellik algilarina uymayan bir erkek ile guzel bir kadinin evlendigini de ben cok gordum
- 5 ay
Görmüş olabilirsin ama ne kadar sürdü o önemli dış görünüş herşeydir kardeş dış görünüş sayesinde ilgi alaka gelir iyi bir işte çalışırsın çabuk yükselirsin ve her zaman ön planda olursun. Dış görünüşü iyi olan biri kolaylıkla her konunda haklı çıkabilir her hangi bir vukuatlı durumlardan bile tipi sayesinde sıyrılabilir. Mesela trafikte tipsiz birinin kavga etmesiyle yakışıklı birinin kavga etmesi farklıdır toplumca her zaman dışa bakarak ön yargı oluşur her zaman bu böyle kalıcaktır benim gibi tipsizler 10 erkekten son sırada kalıcak ve her zaman ilk 9 erkek tercih edilecektir bunu hala idrak edemedin ve cinsiyet olarak çok fark vardır asla kız ile erkek bir değildir bir kız tipsiz olsa bile değer görür ama erkek asla değer görmez itilip kakılır dayak yer zorbalanır ne var ne yoksa hayat hücum eder. Sen hiç tipsiz bir erkeğin gerçekten bir kız tarafından senden çok hoşlanıyorum diye konuştuğunu duydunmu ya da gördünmü bu milyonda bir olan bir durumdur ama yakışıklı ise her konuda konuşacak bir şeyler olur aptal osa bile sen hala aynı hikayeyi anlat bakalım her zaman bilim kazanır.
Soran5 ayO bahsettigim insanlar icinde evlenenler bile oldu bazi dediklerinde haklisin toplum tarafindan ayrimcilik yapiliyor mesela kizlar da bazi kizlari gorunce varos damgası yapistiriyorlar ona birsey diyemem benim bahsettigim ask konusunda ki benim kiz arkadaslarimin hoslandigi tipleri gorsen kultursuz kendine giyimine dikkst etmeyen sen bunlara dikkat ediyorsun benim eski sevgilim de bunlardan biriydi mesela yani
- 5 ay
neyse uzatmaya gerek yok sonuçta aynı kapıya çıkacak eski sevgilin olur onu bırakırsın daha eskisi olur o bahsettiğin kızlar da tipsizleri bırakıp daha tiplisini bulur gibi. Hepsi aynı kapı tipsize değer verilmez erkekse ölse daha iyidir. Kız olduğun için yat kalk dua et sen birde erkek olsan birde 33 yaşına kadar hiç bir kızın sevgisini almasan kim bilir ne olurdu değilmi
Soran5 ayValla acikcasi hicbir zaman karsi cinsin sevgisine olmazsa olmaz demedim evet insan deger gormek istiyor ve 33 yas gayet genc bir yas benim abim bile 35te evlendi
- 5 ay
abin 35 te evlenmiş olabilir ben 33 yaşına kadar kimsenin elini tutmadım sevgisini hissetmedim annem vardı bir tek mesela sanki allah belamı veriyor gibi kimse yaklaşmıyor yanıma selam veren bile yok çeşke geberip gitsem ama günah işte
Soran5 ayCok buyuk konusuyorsun isyan etme abim de gorucu usulu evlendi baya anlatmaya calistim umarim guzel insanlarla karsilasirsin ve kendine deger verirsin 🫶
- 5 ay
Görücü zor kardeş burada köyde değiliz şehirde yaşıyorum burdaki kızlar da evlenmek değil eglenmek istiyor başka yerden bulucam ama önce bir tipi değiştirmem lazım
Soran5 ayO kolay canım milleti gormuyo musun baska bir insan oluyor estetikle onla bunla
- 5 ay
Sadece burun yaptırcam 110 cektiler ama değer bence
Soran5 ayDevlet daha uyguna yapiyor ama iyi doktor bulman lazim baya arastirmak gerekiyor 110a deger ya
- 5 ay
devlete gittim sq dedi burnun düzgün diyor onlar nefes alma sorunu olursa ameliyat yapıyormuş ya da torpil koyacaz
Soran5 ayDe nefes alamiyorum skaodjkqskwknd benim arkadaşımda egrilik vardi ama nefes alabiliyorfu yine de yaptilar
- 5 ay
valla daha önce vardı burnumu düzeltmeden yapmışlar narkozu da verdiler boşuna zoruma gitmişti özelde yaptırcam işte bu tipi düzeltmeden bana uyku yok
Soran5 ayTakma bende yaptiricam biraz daha bekliyorum benimkinde sadece hafif kemer var ama sinir bozuyo
- 5 ay
ben seviyorum kemerli kızları valla ama onlar sevmiyor işte adalete bak be
Soran5 ayErkekte buyuk burun siritmiyo buyukmu seninki bilmiyorjm ama oyleyse takma
- 5 ay
180 boy 75 kg v sırt kaslı vücut uzun ince bacaklar vartolu saadettin gibi saçlar ela göz gargamel gibi burun hırt surat ince boyun uzun kol hafif göbekli küçük ağız pörtlek göz
Soran5 ayKanka daha ne istiyosun boyle hirt mi olur
- 5 ay
abartma istersen
- 5 ay
tam bir torbacı eşgal sıfat var
Soran5 ayKanka hirtlsr genelde kara kas kara goz zargana kaba saba olur kendine niye haksizlik ediyon
- 5 ay
yaw tamam da neden herkes kacıyor benden valla yoruldum ya
Soran5 aySana oyle geliyo bence sokaktaki torbacilarin sevgilileri var kacsalar onlardan kacarlar senden değil
- 5 ay
bilemiyorum kardes bana kalırsa bulunduğum yerle alakalı
Soran5 aySenle alakali değildir
- 5 ay
ama ben sürekli engel yedim ve sürekli aşağılanma ve hakarete uğradım nasıl değil anlamadım
Soran5 ayO onlarin sorunu kendine baksinlar
- 5 ay
tamam da öyle olmuyor işte sonra ben ilaç kullanmaya başlıyorum erkeklik gururum kalmadı bunlar yüzünden geberip gitsem daha iyidi o kadar iğrenç bir hayatım varki evlenmek istiyorum ama tipsiz olduğum için evlenemiyorum sen düşün
Soran5 ayIste boyle isyan etmemen lazim sabret illaki biri cikicak karsina diyorum sana sen sadece kendini gelistirmeye bak
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 5 ayAynaya bakmadan manken gibi birini istiyorlar ruyalarında bile goremezler
05 Yorumla
Soran5 ayKelleşince agliyolar
- 5 ay
25 ten sonra baslıyor saclarına elvedaları
Soran5 ayKadinlar oyle mi her zaman guzeller
- 5 ay
Karsı cinsi kotulemek icin demiyorum ama oyle gercekten, erkeklerin cogu yas aldıkca cokuyor istisnalar kaideyi bozmaz
Soran5 ayGercekler acidir askim oyle olmayanlaro fa var ama napalim
5 ayYani sanki kızlar çok farkı gibi de konuşmayalım
018 Yorumla
Soran5 ayKizlar yine meyve secer givi secmiyo bi algi dayatmiyo
- 5 ay
Nasilya 1.90 olsun Zengin olsun yakışıklı olsun Trip çeksin beni anlasın bana ilgi versin sayiyurda sayıyor kızlar bir de sosyal medyada kadınlar erkeklere gönderme yapıyor ben böyle insanları görüyorum neticede
Soran5 ayYok ben boyle degilim ama bahsettigin givi olanlar illaki var ama erkekler daha cok yapiyor
- 5 ay
Ben öylesin demiyorum zaten bende senin bahsettiğin erkeklerden değilim zaten şu sosyal medya yüzünden insanlardan nefret ettim zaten sadece birbirimize laf atmayalım yeter yoksa hepimiz mutsuz olacaz bu gidişle
Soran5 ayHaklisin b8 yonden cok fazla bu tarz icerikle karsilastigim icin sosyal medyada bende nefret ettim
- 5 ay
Ben Instagram ve tiktok hesaplarımı dondurdum 1.5 yıldır kullanıyorum aptal insanları girmekten kurtuldum sanada tavsiye ederim
Soran5 ayBende kullanmiyordum 2 yildir sadece tiktok actim can sıkıntısı onda da sinir bozucu oluyo
- 5 ay
Kız orası daha kötü keşke Instagram acsaydun
Soran5 ayInstada akraba gormek istemiyorum bide tiktok daha sariyor beni nedense
- 5 ay
İnstada engellerdin kız bir şey olmazdı zaten reels videoları tiktoktan alınma yani bir şey değişmiyor ben tiktoktan sirna jnstaya gireyim diyordum toktiktaki videolar karşıma çıkıyordu
Soran5 ayGercekten oyle shhahshxbss bide twitter bakiyorum gundem icin o kadar ya
- 5 ay
Twitter yüksek mahkemesi desek daha doğru olur orada insanları çok çabuk yargılıyorlar
Soran5 ayHer turden insanlarin oldugu bi yer her fikirden hahahahs
- 5 ay
Evet öyle. Her neyse çok aklı başında bir kıza benziyorsun doğrusu tebrik ederim seni
Soran5 aySagolunnnn sizde oylesiniz🫶
- 5 ay
Teşekkür ederim. Yanlış anlamazsaniz diyorum sizde isterseniz birbirimizi daha iyi tanımak için özele mi geçsek orada konuşsak nasıl olur
Soran5 ayYolladim
- 5 ay
Tamam gördüm
Ben çoğu kızdan daha çok bakım yapıyorum kendşme bu seferde güzel kardeşim diyosunuz.
02 Yorumla
Soran5 ayNe yapiyorsun mesela
- 5 ay
Görmemişim kb şimdi yazıyım.
Saçım için gratisten dalgalı saçlar için sampuan alıyorum. Banyodan sonra saçıma saç kremi, yüzüme önce nemlendirici ama eğer dışarı çıkıcaksam güneş kremi sürüyorum. Saçım kırıldığında ayrı kullandığım bakım kremim var. Eğer saçım deri döküyorsa veya kepek varsa diye farklı sampuanım var. Tırnaklarımı kestikten sonra düzgün olsun diye tırnak törpüm var onlar düzeltiyorum. Vucudumun ayrı kısımları için 3 farklı havlu kullanıyorum. Uykulu halimle aklıma sadece bunlar geldi
Gizli Üye(25-29)5 ayŞimdi evet bu yanlış ama tüm erkekler öyle değil kendine bakmadan kriterleri aşırı yüksek insanları hiç sevmem ama aynı durum sizlerde de var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayher erkek böyle değil bence spor salonlarındaki ya da spor yapan erkekler öyle mi sizce?
00 Yorumla
5 ayDoğruya doğru. Haklı ve yerinde bir tespit.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayVarsa saydığın özellikli gönder
00 Yorumla
5 ayNerden cikardin bunu
02 Yorumla
Soran5 ayYalanmi
- 5 ay
Sen oluyorsun evet ya
5 ayÇok haklısın
02 Yorumla
Soran5 ayBencede ya
- 5 ay
Üzülme lütfen
Ne oldu beğenemedin mi
077 Yorumla
Soran5 ayBegenemedim canım
Soran5 ayYok daha neler
Soran5 ayLan mı
Soran5 ayCok kabasin ya
Soran5 ayBen buyum hislerimi belli ederim
Soran5 ay20 napcan yasimi alla alla
Soran5 ayKasım
Soran5 ayYok
Soran5 ayYanlis biliyosun emmioglu diceksin
Soran5 aySaka be ne erkegi allah korusun
Soran5 aySen niye vana sovup duruyorsun ya cok ayip beyefendi ol
Soran5 ayZorba olma kanka ol akran zorbaligina hayir dur de 🥳🥳🥳
Soran5 ayNpc degilim ya biye garipsedin beni bh kadar normal bir insanim iste
Soran5 ayAile evinde yaşıyorum ondan normal değilim 😔😔😔
Soran5 ayABI SURI BEN CALISMAK GELDIM BURA YSZIK GUNAH ETME EYLEME
Soran5 ayOf ya istanbulluyum bu arada da sen surekli sovuyorsun bana artikdeliligi birakanzi
Soran5 ayNiye miden bulandi kanka
Soran5 ayKanka inanir misin okumuyorum sen nerdesin bu arada
Soran5 ayNiye okumuyorsun kanka sallamasyon bise oku gec
Soran5 ayAAAAAAA NE TESADUF BENDE BIDE MAAS YATTIGI GIVI BITIRMEYI SEVIYORUM
Soran5 aySen divasin diva
Soran5 ayKralice demek ama sen kralsin
Soran5 ayhsiajaiandksjsjsn
Soran5 ayKanka ne is yapiyon
Soran5 ayOooo sizde birilerisiniz
Soran5 ayFake hesabim yok kanka ya
Soran5 ayMukremin adim
Soran5 ayooooo ben seda sayani severim bu arada bi resim alalim seda abla
Soran5 ayHayraninim abla bana is ver
Soran5 ay50 bin ne koskoca seda sayansjn
Soran5 ayCok ayip ya 100den assa calismam
Soran5 ayOlurrrrtttrrr
Soran5 ayCan erzincanimizin tulum peyniri
Soran5 ayNiye oyle dedin ki
Soran5 ay😔😔😔
Soran5 ayKomik tulum peyniri sen gulme
Soran5 ayEvet benim sende tuljm peynirisin eksi eksi
Soran5 aySen beni sevmedkn galiba tm susuyorum
Soran5 ayKanka bana tulum peyniri yolla çok konuşma
Soran5 ayYok canim
5 ayBende çok rahatsızım
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayHaklısın kankağğğ
00 Yorumla Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyide OLACAK
00 Yorumla
5 ay+11111111
01 Yorumla
Soran5 ay🎀🎀🎀🎀🎀
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Valla yalnız değilsin, hiç de değilsin 😅 Bazı erkekler sanki kendisi Brad Pitt de, karşısındakini katalogdan seçiyor gibi davranıyor ya, sinir bozucu gerçekten 🥒🍑
İnsan beğeniye sahip olabilir ama saygı, aynaya bakma ve özfarkındalık da olsun biraz 🙃 Senin rahatsız olman çok normal, haklı bir sitem bu 💔