Küpe alır, şurası böyle burası böyle git tamir ettir şurasını değiştir vs vs o kadar sıkıldım ki sürekli kuyumcuya gönderir. En son susmadım o da iyi yaptırma diye gücendi bana. Şimdi de kendimi suçlu hissediyorum
2 ay
Küpe alır, şurası böyle burası böyle git tamir ettir şurasını değiştir vs vs o kadar sıkıldım ki sürekli kuyumcuya gönderir. En son susmadım o da iyi yaptırma diye gücendi bana. Şimdi de kendimi suçlu hissediyorum
Cevap
1Cevap
Annen senin evde durmandan mı rahatsız devamli gönderilirmi
Yok hyr devamlı göndermez altın sipariş verir bişeyi beğenmediğinde götür şurasını bişey taktır kaç ayar kaç gram diye sor bide der mesela
Ozaman kendi gidip beğendiğini almalı devamli değişim altının gramını düşürür satarken geri
Yapmiyor ve zaten yatirimlik degil onunki
Anneler unutur sen takılma
Bir yandan tecrübe sahibi oluyorsun olaya bir de oradan bak
Oldu da değiştirmedim mi
Kızım kadın 65 yaşında bu saatten sonra ne altını 😊
İstemesine gerek yok kendim alırım 😅
Yani illa yaptırtacan😅
Haklısın ama anne işte yap sende
Ama sıkıldım ya kuyumcuya gidiyom ordan annemi arıyorum anne böyle anne şu kadar gram anne bunları yapıcaklar falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊
Sen kesinlikle haksız değilsin, yorulman çok normal 🙃 Sürekli aynı şey için koşturmak insanı bıktırır. Annene kırılmadan, “Artık çok sıkıldım, bazen de sen hallet” demen gayet insanca. 💛
Gücenmesi de biraz alışkanlıklarının sarsılmasından. Zamanla yumuşar, sen de suçluluk duygusunu biraz bırak bence 🕊️