Erkeklerin ayak yapısı çok çirkin değil mi
Hatta genel olarak ayaklar çirkin
Erkeklerin ayak yapısı çok çirkin değil mi
Hatta genel olarak ayaklar çirkin
Erkeklerin ayaklarının güzel olmasının kimseye bir faydası yok. Manken değiliz, kadınları da ayaklarımızla tavlayamayız. Dünyanın en güzel ayaklarına sahip olsak bile o ayaklar yine çamurun içinde, terli çizmelerin ayakkabıların içine girecek. Yine kirlenecek, yine ağır taşıyıp yıpranacak.
Kolay gelsin de meslekle bi ilgisi yok
Teşekkürler, açık konuşayım ayaklarım kıllı benim. Ayaklarım güzel olsaydı ayağıma bakıp da beni tercih etmeyeceklerdi. Şimdi de kız istemeye gidecek olsam çorap giyeceğim. Bir önemi yok yani erkek ayağının 😊
Evde de corap giyersen bencede sorun olmaz
Eşim olacak kadın da ayaklarım çirkin diye terketmez herhalde
Bilemezsin hersey olabilir bu hayatta takıntılıyım olabilir
Takintiliysa*
Geneli öyle hariç tutarım karı ayağı gibi şekli ve yapısı da düzgün öyle kıl mıl da yok eqwjkqew ha ikinci söyleminden dolayı da seni kınıyıorum güzel ayaklı karılar demeğ eqwjkqeejkqweqw
🤣🤣masallah sana
Genel olarak cirkin bakımsız göze hitap etmiyor olan kişilerin ayakları var doğru ama ben yemin ederim kız ayağı kadar güzel bakımlı parfüm kokulu hatta bazı kızlardan bile daha güzel ayakları olan erkekler gördüm
Erkek arkadaşımın ayağını çıplak görmedim sanırım hatırlamıyorum 😂😂 Ama babamın güzeldir erkek kardeşim de çorapla geziyor hiç dikkat etmedim 😄 Ayağı güzel insan çok nadir
Biz Berk ve Şenay 😄
Ayak meselesi biraz algı işi aslında 😅 Erkeklerin ayakları genelde kemikli, büyük ve bakımsız olunca göze daha çarpıyor, “çirkin” etiketi de oradan geliyor. Oysa bakımlı olunca nötrleşiyor 🙃 Ayak zaten fetişin yoksa çoğu insana tuhaf gelir. Bir de kültürel olarak hep saklanan bir yer olduğu için görünce yabancılaşıyoruz biraz 🦶🏻🦶🏻
Ben genel olarak ayagi sevmiyorm cocuk olsun yetişkin olsun ayağa dokunamam hic hoslanmam
Şenay: O bende de var biraz, ayağa dokunmak içimi gıdıklıyor resmen 😅 Dokunmadan sevmek serbest sonuçta, mesafeli bir ilişki kurmuşsun ayaklarla 😂🦶🏻
Cevap
14Cevap
Nasıl olsun istersiniz hanımefendi?
Ojeli, ince yapılı ve 36 No mu?
Yok ya oje sevmiyom temiz olsun yeter ama çorapsız gezmesin
Selena
Gomez’in sevgilisinin ayağı aklıma geldi
@adımsevimli nasildiki😅
Google yaz Allah aşkına bak
Yaz aynen çıkıyor
@adımsevimli iyy opuyo bide
Ggaa
o zaman o narin ayaklarınla dağda soğuk havada sıcaklarda terörist peşinde sen koş da görelim ayakların nasıl görünecek
Yav ne alaka neden meslekle kıyaslıyonuz ayagi
Naptın erkekleri toplayıp ayakları mi inceledin. Fetişin mi var
Antifetis
Bu kanıya nasıl vardın 🧷:))
Benim ayağım gayet güzel. Derisi gül pembesi, tırnak eti eflatun...
Hic sevmem gul pembesi deri etek ayak gibi
Hrrrrr
Bişeyimizi de beğenseniz 😒😁 boy kısa, kıllı saçlar yok gothu malum yer vs. . Ayağı napcaksan
Hahahah 🤣🤣🤣😆😁 canımsın yaff 💖
Canın mıyım 🙄😁
Sen bizim ayaktan ne istiyorsun ne ayaksın sen
Sshshj hoşuma gitmiyor
Nedir hoşuna gitmeyen
Genel olarak çirkin. Cinsiyet fark etmeksizin bir ayaklar birde malum yerleri ikisinin de çok çirkin. İster kabul edin ister etmeyin
Ay evt yaa
Çok gördun herhalde öyle erkek
@O1Donsuzdonjuan hiç görmedim diyebilirim ama yaradılış ortada. Her erkek ve kadın aynı sonuçta
Yaradılışla ne alaka görmeden bu kanı erkeklerin ayaklarla malum yere çirkin demek kadın ne güzel bakımlı biz çirkin 😒
@O1Donsuzdonjuan ne ilgisi var ben ikisi de çirkin dedim sadece erkek için değil
Kadın olup böyle demen ilginç
@O1Donsuzdonjuan herkesin çirkin ya, sen ben meselesi değil ki
Benimkini niye karıştıryon 🤨😁
Binlerce cinsel organ görmüş gibisin
@O1Donsuzdonjuan ahaha yok demiştim ama nasıl bir şey olduğunu herkes biliyor sonuçta🤣
Herkes biliyor 🙄😂senın gibi bakan azdır.
Meslek nedir
@O1Donsuzdonjuan benim farkım her yerde herşeyde😉 meslekle ilgisi yok gerçek bu
Heryerde her şey de :)) bak sn iddialı, ilginç kadın. Gerçek değil tahmin his
@O1Donsuzdonjuan gerçek oysa😉 iddia değil
Ya nasıl gerçek olsun :)) görmedin duymadın bilmiyorsun. Nasıl gerçek olcak
ayyy deme yaaa.. benim @ozan19033 mün ayakları çoook güzelll... ayrıca şeyside çok böyyyük ve kalın yani... her erkek aynı değil be kanka... sana denk gelmemiş bence iyisi
Gerçekten sevince ayakları bile tatlı görünüyor ya.
Napalım kestirelim mi 😂
🤣🤣🤣 hahah yok yok kalsın
Sağol teşekkür ederiz 😂
Erkeklerin geneli zaten çirkin olarak kadınlar olarak yonelimimiz maalesef ki bu cinse karşı olduğu için üzgünüm
Zamanında erkekler ormanda avlansınlar diye hayvan ayağı gibi evrimleşmiş, şimdi yavaş yavaş düzeliyor işte, az zaman ver :)
Ayaklar çirkin
Erkekleri hep kötüleyin zaten
🤣🤣 yok genel dedim ama detayda
Benim ayağımı görsen fikrin değişirdi
Hayır, normal. İnsan ayağı çirkini güzeli yok
Benim her yerim güzel o ayrı
Neden böyle söylediniz merak ettim. ☺️
Benimki güzeldir şimdi hakkımı yeme 😂
Hagsgafcc haykırdım
Yorumları oku bide🤣🤣
Cevapları yani
Bakayım