Kahretsin bu dünyanın nesli nasıl yaaa. Modern köleleriz ya köle köle!!! Ya mecbur değilim ben bu hayatı yaşamaya bir araba bir ev için ben neden sağlığımdan yaşımdan psikolojimden vereyim hangi kitapta yazıyor bu söyleyin hangi kitap!!! Haksızlık zulüm pislik iğrençlik her taraf b. k çukuru ya adalet ne ya adı var sanı yok. Nerede sevgi nerede merhamet. Para olmuş ana babanız be lanet olsun. Özgür olmak istiyorum özgür. Ruhum özgür kalmak istiyor prangalarla paslı kafesten. Sahi nerede insanlık ha! Edep haya namus!!! Çocukların çocuk olmadığı insanların canavarlaştığı bir yeri güzellemeye çalışıyorlar. Ya gerçekten dayanamıyorum görmezlikten gelemiyorum. Ya zenginlerin daha da zenginleştiği fakirlerin daha da fakirleştiği bir yer burası. Saçma sapan platformlarda ona buna like atıyorlar başımıza çıkarıyorlar ulan kalk bir kardeşinin ihtiyacını gider dediklerinde sakat kör sağır oluyorlar ulan var ya ulan zoruma gidiyor. Vicdan mı ne vicdanı kardeş bu kaypak insanoğlunun ezelden kendine saygısı olmamış başkasına göre kendi yaşamını şekillendirmiş, özünü kaybetmiş robotik köleler olmuş. Hep bir özenti "estetik" adı altında saçma sapan iğrenç kalıplara sığdırılmaya çalışılmış bir toplum ya... Lanet olsun bunun yüzünden çocuklar yetişkin gibi yetişkinler de rezil rüsva halde iğrenç tarzlara bürünüyorlar. Güzellik algısı adı altında yok güzel burun böyle yok yüz simetrik dudak büyük göğüs küçük p. po büyük!!! Ya bu nedir ya toplumun bu yüzden beden algı bozukluğu meydana geldi, asosyalleşmeye odalara kapanmaya ve en kötüsü de içine atmaya başladı bu eninde sonunda patlak veriyor ya kişi canına kıyıyor ya da farklı yollara sapıyor. Durum çok vahim çok yok öyle her şey güllük gülistanlık diye bir şey yokkk! Buzdağının görünmeyen kısmından bahsetmem yüzyıllar alır. Mutluluk rolü yapamam yapmayacağım. Bu adamlığa kadınlığa sığar mı bre!! Hiçbir şey olmamış gibi davranmak!!! Gelecek dünün yarını zaten gördük ne durumdayız berbattttt!!! Gerçekten dayanamıyorum artık!.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Yazdıkların satır satır içimize oturdu, yalnız değilsin, önce bunu bil 🙏 Düzenin saçmalığını fark etmek seni hasta değil, gayet sağlıklı biri yapıyor. Bu öfke aslında içindeki adalet duygusunun isyanı 🔥
Tamamen kurtulmak belki zor ama kendi küçük özgürlük adacıklarını kurabilirsin: düşüncende, ilişkilerinde, tüketim alışkanlıklarında, iş seçiminde… 🕊️ Yani “oyunu” fark edip, kuralları kendince esnetmek mümkün.
Bir de kendini bu kadar yüklenme; dünyanın çukur oluşu senin suçun değil. Sen sadece çukuru görüyor olduğun için yoruldun. Biraz dinlenmeye, nefes almaya, iyi gelen insan ve şeylere ihtiyacın var 💛