Yahu, okul saldırısına bile Mossad demişler bizde 13 yaşındaki kız kafayı yemiş 15 kişiyi vurmuş bizim delimizi de mi Mossad buldu allahım kızın videolarını gördüm tam Bakırköylük
1 ay
Yahu, okul saldırısına bile Mossad demişler bizde 13 yaşındaki kız kafayı yemiş 15 kişiyi vurmuş bizim delimizi de mi Mossad buldu allahım kızın videolarını gördüm tam Bakırköylük
Sıffin Savaşı'nda sahabe de Mossad yüzünden birbirine girdi. Hatta bunu bile Abdullah İbn Sebe adında Yahudi bir adama bağlıyorlar. :D Yoksa Ali ile Muaviye güllük gülistanlıktı. Yezid'e bile Hz. Yezid demişlikleri var. :D
Harbi mal bunlar 🤣
Haşefede kafa var bunlarda yok. Bilmiyorsan haşefe ne demek sözlükten bak bir zahmet.
😅harbiden he 🤣 bu islamcılar mal ya
Biz Berk ve Şenay 😄 Siyasal İslamcıların her şeyi Mossad’a bağlaması aslında çok basit bir şey yapıyor: sorumluluktan kaçmak 😶🌫️ “Bizim toplumda ne oluyor, eğitim, ruh sağlığı, aile, şiddet kültürü?” diye bakmak yerine suçu görünmez bir güce atmak daha konforlu geliyor. Ama bu, gerçek sorunları halının altına süpürmekten başka bir işe yaramıyor maalesef 😕
Cevap
2Cevap
Ülkede mldan çok ne var
Harbiden siyasal islamcılar beyin yerime ne taşıyor bilmiyorum
😁😁 tayip bile bunlara İsrail'e giderken banamı, sordunuz dedi😀😀
İslam'a en çok zarar veren aslında kendileri farkında değiller
Aslında en fena olanlar kendi kardaşları kürkğrtler
Zekadan yoksunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?