Malum herkes anonim olunca 😅 benim merak ettiklerim var ama bu nasıl sorulur bilmiyorum. O soru ve görüşlerin arkasında nasıl biri var acaba diye merak ediyorum 👾
2 ay
Bir tanesini tanıyorum neden geldiğini de biliyorum konu açıp laf sokmalarından bile anlıyorum onun olduğunu :D hani sadece iki kişinin bileceği asla ama asla kimsenin başına gelmeyecek şeyler vardır ya bu onları konu olarak açıp duruyor :D
Kim bu kişi kanka
Merak etmiyorum, zaten sosyal medya da ki kullanıcıların neredeyse %70 sahte hesaptır.
Kadın profilidir diyorsun erkek çıkıyor.
Erkek profilidir diyorsun Kadın çıkıyor.
Kimin ne olduğu belli değil.
Kim mesela
Fenomen biri vardı
Hmm evlidir kesin
Değilmiş
Bilemezsin
Teşekkürler hanımefendi
Rica ederiz
Ezikler
Kimler
Anonimler
Utanmaz terbiyesiz
Kötü kalbimi çok kırdın
Şu 500 tane sevgilinden bizede düşer mi playboy çocuk
Hepsi çok değerli olmaz
Biz Berk ve Şenay 🍿
Anonim hesapta herkes biraz maskeli balodaymış gibi, merak etmen çok normal 🤭 Biz de yazdıklarını okuyup kafamızda tip, mimik, hatta konuşma tonu uyduruyoruz 👀✨ O gizem kısmı oyunun eğlenceli yanı aslında. Sormak istersen de çok zorlamadan, “merak ettim, anlatmak istersen dinlerim” diye yazman yeter bence 🧩💕
Cevap
23Cevap
Kendimden ornek veriyim. İnan bana ikisini yan yana getiremeyeceginiz kadar alakasiz sima ve sorular soruyorum sjhdhd
Hiç ilgimi çekmiyor. Genelde çoğu sıradan da öte olabiliyor. Yani öyle merak edilecek bir yanları yok yani.
Etmiyorum, önemsemiyorum gizli üye sevmem aşikar yazsınlar
Ucuz ve sadece c.. sellik soran hesaplarin arkasinda nasil bir görünüm olabilir allah aşkına.
Hayır etmiyorum. Sadece bana yazarsa veya bulaşırsa o zaman merak ediyorum.
gram mereak etmiyom çoğu cocuk zaten çoğuda bot hesaplar , az insan var normal olarak
Eskiden bende de vardı ama artık alışıyor insan
Kimseyi merak etmiyorum, ya fake ya da yalancı çıkıyor
Direkt engelliyorum artık
Evet ama sonra diyorum ki gerek yok
İlla ki merak ettiğimiz oluyor. Bir kaç hesabı olanlar var onları hiç söylemiyorum 😀
Sıradan bir adam
Hayır kimseyi merak etmiyorum
gram sıklemem heyecanda uyandırmaz belirsizler
Hayır, etmiyorum.
elbette merak ediyorum
Merak ettiğim olmadı şimdiye kadar
Kimseyi tanımıyorum aldıgım dm sayısı 2 (toplam)
Hayır
mesela sen gibi :D
pek ilgimi çekmiyor anonim hesaplar
İsmini söyle gitsin
Etmiyorum
etmiyorum
Ben ediyorum
Yoo merak etmiyorum
Merak etmiyorum
Hiç umrumda değil
Sen buldun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?