Buradaki herkes zaten anonim, buna rağmen fake hesap açanlar oluyor.
Sadece burası değil, Instagram, Twitter dahil herkes çevresinin bilmediği hesaplar kullanıyor. Neden? Ne yapıyorsunuz buralarda?
Buradaki herkes zaten anonim, buna rağmen fake hesap açanlar oluyor.
Sadece burası değil, Instagram, Twitter dahil herkes çevresinin bilmediği hesaplar kullanıyor. Neden? Ne yapıyorsunuz buralarda?
Buradaki hesabıma fake diyebilirim rahatlıkla çünkü kendimi paylaşmıyorum. Instagram hesabıma da diyebilirim çünkü orada da kendimi paylaşmıyorum. Kendimizi yayınlamadığımız her hesap anonim değil midir zaten ‽
Seni kedinden bulurım2ajajja
Benim değilse kedi? 😏
Sahiplenirim, tatlıymış 😄
İnstada fake takılıyorum. Kimseyle konuşmak vıcık vıcık storylerini görmek istemiyorum
İnsta fake, kedili olmak gerçek değildir bence 😄
Kimin umrunda takılıp keyfime bakıyorum
Takılmak ve keyfine bakmak için diyelim mi
Evet diyebiliriz
Poz veriyorum 🤪
O nası bi profil ya rezalet
Nasıl yani
Şoktayım.. Neden engelledin? Bu neyin korkusu neyin öfkesi? Çok kırıcı bir hareket
Profil foton hiç hoşuma gitmedi görmek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Hoşlanmam bu tarz işlerden
Git şuradan
Cevap
3Cevap
Hiçbir yerde fake hesabım yok. Aktif bi sosyal medya kullanıcısı değilim. En çok burayı kullanıyorum hatta
Burası da anonim. Mesela teyzen biliyor mu burayı 😂
Anonim olduğu için burdayım
Nedenini soruyorum
Kendine öz güveni olmayan işi gücü yalan olan iki yüzlü olan insanların sahte hesabı olur diye düşünüyorum
Ya senin gibi anonim kullanan birisi, bu siteyi ve hesabını herkese gösteriyor mu?
Benim anonim hesabım hiç olmadı kişi kendinden bilirmiş işi sanırım anonim kullanıcı sın
Anonim kullanıcı, kendisini tam olarak tanımayan, gerçek adını soyadını kullanmayan, profilinde kendisine ait gerçek bilgileri kullanmayan demektir.
Senin gerçekte ismin Gizli soyismin Anahtar ise sorun yok. Sen anonim değilsin. Veya herhangi bir yakın akraban senin KS de bu profilini biliyorsa yine sorun yok, sen tertemiz gerçek bir kullanıcısın. Tatava yapma :)))
Kendince yorumun için teşekkür ederim adımı soyadımı sorana zaten söylüyor um
En azından benim yok
İsmin Narkoz değildir 😄
Sadece Instagram ve buradayım ikiside anonim 🙂
Gerçek hesapların hepsi Facebookta kaldı anlaşılan 😄
burada anonim değilim.. Fake hesabım da yok. Hatta herseyim fazla açık..
Vardır kendini daha özgür hissetmek için açar
Doğru
İnstagramda vardı kapattım.
Şimdi sadece burası mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?