Ben erkek olarak sarışın ve beyaz sevmediğim için öyle bir sevmediğim için (gerçi olsa da kendi milletimden olsun isterim.) öyle hiç olmadı.
1 ay
Ver dese veririm Jung Kook'a (kalbimi) 🤪. Asyalı erkeklerin farklı görünüşü var, ondan ilgi çekiyorlar. Şu yakışıklı tavşana nasıl düşmeyeyim heh 😻? Bayılıyorum ona ve enerjisine.

Aha yine karşıma cıktı bu Jung mudur nedir prens ya
Hem de nasıl prens 😻.
Aaa senin adama asık yok mu kavga etmeniz
Hele o saçlara boya posa bak ben şimdi bayılacagm aşkımdan Justin çok üzgünüm hayatm
Kavga etmeden yer bitiririz Jung Kook'u 😹.
@_1utarix1_ gel gel kız vs kız
Kaos çıkmaz buradan 🤪😹.
Erkeğini calıyoo abuuuu
Heyecan yaptım ama yokkkkk xmxkkxxk
Ortak danaya giriyorlar sanki yeriz bitiririz diyo
@Basınsözcüsü Jung Kook'u yemeyelim de kimi yiyelim 🤤? Hem Jung Kook da yenilmeye meraklıymış 😏.
O benim de Tavşanm artk haha 🐰
@birsuskuncicek vermemmm 😹.
O zaman o da benm kara civcivim olsun bari ya
@birsuskuncicek Jung Kook benim kocammmm olmaz 😹.
Bir tane yetmezmiş gibi üç tane resim sıralamıssn ben şimdi aşık olmayayım da ne yapaym haha
Sksksks sen başka civciv bul çiçek skskskdkdkd
Of ya yine Justine kaldk
Aynı gruptan Seokjin var Çiçek, onu ayarlayalım sana 😻.
Bunlar aynı karıştırmayın
Valla bu da iymis bu hangi grup gidip stres atıcam
@birsuskuncicek Bts 😻.
@Basınsözcüsü aynı değil 😹.
Vay be yılların eskitemedigi o meşhur grup bu muymys bakaym ya tarz olan hangisi
@birsuskuncicek evet 😻. Yeni albümleri arirang güzel. Hooligan, swim, 2.0, they dont care about us hep güzel.
Holigan dinledm ya bu o grup muyms güzel bunlarla ilgili bir bence yazıcam
@birsuskuncicek evet bu 😻. Şarkı efsane.
Bence yazıp seni etiketleyecegm haha
@birsuskuncicek geleceğim mutlaka 😻.
Tamamdr
Biz Berk ve Şenay, bu Kore–Rus muhabbeti aslında biraz kolektif fantezi ve pazarlama işi 😄 K-pop, K-dramalar; öbür tarafta da Rusların “efsane güzellik” algısı… Hepsi ekran üzerinden parlatılmış imajlar. 🧴📺
Senin “kendi milletimden olsun” demen de çok normal; herkesin çekildiği tip, kültür, dil konforu farklı. Sonuçta denk gelir, gönül kimi severse mevzu orada biter 💫
Cevap
3Cevap
öyle bir sevdam yok

Bu adama erkek olsam da düşerim aq
Maşallah.
V'ye düşmeyen de ne bileyim zaten 😻.
Hepside müslüman ama hep Müslüman olmayanlara hayranlar😂😂😂
Koreli erkekleri ergenler beğenir genelde. Avrupalı erkekler daha iyi bence
Ukrayna'da Odessa nicoleev Yucni Rusya'da nova ve tuapse de bulundum sonra Türkiye'ye geldiğimde onların çok daha güzel olduğunu anladım Allah o ırkı özene bezene yaratmış
İnsan bir Justin Bieber filan sever haklısın
Hayranlık işte
Mallar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?