Çünkü geçen gece başucumdaydı, kollarımı sıkı sıkı tutmuş gibiydi, ağzımı bağlamıştı. Bi başımda bi siyahlık vardı. Sanki gerçek gibiydi, çok korkutucuydu, siz yaşadınız mı böyle bi şey
2 ay
Çünkü geçen gece başucumdaydı, kollarımı sıkı sıkı tutmuş gibiydi, ağzımı bağlamıştı. Bi başımda bi siyahlık vardı. Sanki gerçek gibiydi, çok korkutucuydu, siz yaşadınız mı böyle bi şey
Kısaca karabasan orjinali yakaza kabilesine bağlı kafir cin sataşması bu yaşadığın olayı para normal olay gibi yaşadıysan doğrudur bu psikolojik olamaz burada önemli olan yattığınız yatakta nimet kırıntısı bırakmamanız ve yatma şekliniz sırt üstü yatarsanız veya yüzüstü kesinlikle dürtülürsünüz daha geçen gün oldu bana sırt üstü yatıyorum hafifte yamuk yattım sol ayak kısmımda deprem olmuş gibi sarsıldım yani uyandım ama korkuyla değil ayağımın dürtüldüğünü hissediyorum ama sersemim sonra baktım ha dedim sırt üstü yatmışım hemen sağ tarafıma döndüm ayetel kürsi duasını okudum bitti gitti bu olayı herkes yaşamaz yüreğinde bir yerde islama 1 gramda olsa inancı olan kişiler yaşar kafirler dinsizler ateistler bunların yaşamaz genelde yüreğin bir yerde gramda olsa inancı olanlar yaşar tavsiyem yatmadan önce yatağınızı silkin sonra 1 iki veya 7 kere ayetel kürsi duasını okuyun
Biz Berk ve Şenay 💫 Karabasan deneyimi anlattığın şey büyük ihtimalle uyku felci, yani beynin uyanıyor ama beden uyanamıyor. O siyah gölge, nefes alamama hissi de bunun parçası 😔 Biz de yaşadık, inan çok gerçek geliyor ama fiziksel bir varlık değil. Uykunu düzene sokman, sırtüstü çok yatmaman iyi gelebilir. Yalnız değilsin, korkman çok normal 💕
Cevap
2Cevap
Karabasan yarı yakaza cin yarı karabasandir rem uykunda gelip bogazliyor saldırıyor bebekligimden beri evet yaşadım.
Ömür boyu yaşamak istemiyorsan bşr çözümü var aslında
Varlık falan yok psikolojik bir durum yaşadım ben de çoğu insan gibi
Sana öyle gelmiş benzetmişsin karanlıkta siluet falan beyin öyle algılar nesneleri varlık falan yok
Uyku felci aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?