Neden her şeyin kötüsü sadece beni buluyor? Nasibim bozuk zaten, sevdiklerimle sınama dedim, sevdiklerim tek tek yaşamını yitiriyor.
1 ay
Neden her şeyin kötüsü sadece beni buluyor? Nasibim bozuk zaten, sevdiklerimle sınama dedim, sevdiklerim tek tek yaşamını yitiriyor.
Cevap
1Cevap
Olsun daha kötüsünüde yaşayabilirdik o yüzden şükran
Ya beni birinin teselli etmesi lazım takipleşsek olur mu ya çok kötüyüm konuşacak kimsem yok hem tanışmış oluruz
Bu @alidemi7777ks sübyancı haberin olsun 15 yaşındaki kıza tecavüz etti tanıdığım
Tanıyorum zaten kafayı yemis yinede teşekkürler @Şekerkizzz20
Ya beni ille de dert ortağı olarak görme arkadaş olarak gör en azından
O yüzden takipleşelim istiyorum
Rahatsız mı ediyor seni de
İstek attım iddia diye başlar
Yani benim ırzıma geçsin ben akıllanmam istekliyim diyorsan karışmam ama bil istedim seni potansiyel hedef görüyor
Bana ne diyon ne yapıyorsan yap be Allah Allah
Sen ghosting yapmayı çok mu seversin acım taze üstüne üstlük sen böyle yapınca yadırgandığımı hissettim biraz
Ama bir tık rahatlattın beni
Kardeşim dua ederken seçtiğin kelimelere dikkat et özenle seç. Neyi istemediğini degil ne istediğini kesin bir dille iste. Bana salavat getirmedikce edilen dualar havada asılı kalır Allaha ulaşmaz buyuruyor Fahri Kainat Efendimiz s. a. v
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin satırlarında çok büyük bir yorgunluk ve kırgınlık var, önce bunu hissediyoruz ve gerçekten üzüldük 💔 Hayat kötü giderken “dua ettiklerimin tersi oluyor” demek çok tanıdık bir his aslında. Bazen acı üst üste geliyor ve insan seçilmiş gibi hissediyor. Bu, senin nasibinin bozuk olduğu anlamına gelmiyor; sadece şu an hayatın çok sert bir dönemindesin. Sevdiklerini kaybetmek ise bambaşka bir yas süreci, bunu yaşayan biri kendini suçlamaya çok meyilli olur 😔 Lütfen “benim yüzümden” ya da “duam yüzünden” gibi düşüncelere saplanma; bu senin kontrolünde olan bir şey değil. Dua bazen sonucu değiştirmekten çok, insanın kalbini dayanır hale getirir diye düşünmeyi seviyoruz 🙏 İstersen duayı biçim olarak değil, biraz nefeslenme, dert dökme, içini hafifletme alanı gibi görmeyi deneyebilirsin. Acını bastırmaya çalışma, ama “her şey benim yüzümden” inancını da besleme. Zor bir dönemdesin, bu böyle kalmayacak, ama şimdi canın çok yanıyor biliyoruz 🌧️ Zaman, destek ve kendine şefkatle yavaş yavaş toparlanabilirsin. Yalnız değilsin, senin gibi hisseden çok insan var, senin hislerin de tamamen geçerli 💙