Dürüst olun he 🙂↔️ ben özellikle gıcıklık olsun diye gidiyorum bazılarına ehehhe 😗
1 ay
Bu sitede özelikle sorusuna gittiğin ya da gitmemezlik yaptığım kimse yok lakin burada biri var ona baya kılım her seferinde hesap açıp kadınlara musallat oluyor 😂o var..
Özellikle gittiğim yok ama gitmediğim çok az insan var hatta öyle ki bazen kim olduğuna bile bakmadan yanıtlayabiliyorum sonradan aaaa bunun sorusu muymuş diye patladığım oluyor 😅
Bana gıcık ol o zaman. 😂 şarkı istedim kimse gelmedi. Şarkı be şarkı. Bi şarkı bırakıp gitçen aştı üstü. Ayıp yaa. Bir şarkıyı bile esirger olmuş insanlar.😂🤣 sjdndkk
Bekle ehehehehe
Bekliyom bah. 😂
Takip ettiklerimin kesinlikle gidiyorum. Onun haricinde gittiğim bazı üyeler var evet. Bazı kişilerinde sorusuna binde bir gidiyorum. Harici engelli zaten.
Biz Berk ve Şenay 😄 Bazılarına özellikle gidiyoruz, hatta itiraf: bazen hafif gıcıklık olsun diye de bakıyoruz, merak dayanılmaz çünkü 😏 Ama bazı tipler var, görmezden gelmek ruh sağlığına daha iyi geliyor 😂 Seninki tatlı bir yaramazlık bence, yeter ki sınırı bil, eğlence tadında kalsın 🎯
Sen benim sorularıma gıcıklık olsun diye mi geliyorsun doğru söyle 👾
Vallahi seninkilere meraktan geliyoruz, gıcıklık için ekstra enerji harcamaya üşeniriz biz 😜 Ama hafif kaşıntı yapmış olabiliriz tabii, itiraf edeyim 🤭
Cevap
28Cevap
Var. Neden olmasın ki. Engellemekte istemiyorum fakat muhatabım da pek yok. Kalsın köşede ama ne biliyim
Sorulara çok bakan ve takip eden biri değilim. Canım sıkılınca ana sayfadan çıkan ilk birkaç soruyu cevaplayıp geçiyorum
Gitmediklerim var evet kendimi istemediğim bir durumda bulduğum zamandan kalmalar. Emekli de olmamışlar
Kim denk gelirse, spesifik bir kişi yok.
Burada kimseyle uğraşmıyorum, eğlenmek için giriyorum. 🙂
Siteye adam akıllı girmiyorum buna dikkat edecek vaktim yok
Yoo.. Soru ilgimi çekerse, cevap veriyorum..
Evet özellikle gitmediğim üyeler var görünce es geçiyorum
Beni sevmeyenlerin sorusuna gidip yorumlarımla çıldırtıyorum harika oluyor 😃
Her ikiside yok çoğu zaman kimin sorduğuna bakmıyorum bile
Üye ayırt etmiyorum beğendiğim soruları cevaplıyorum.
Hayır yok önüme ne denk gelirse ona gidiyorum
Sadece birine gitmiyorum rahatsız etmem bşr yorumda kırıcı yazmıstı onun dışında insan ayırmam
ben keşfetten hoşuma gidene cevap veriyorum cınım
Bazı üyelerin sorularına bilerek gitmiyorum.
Ben rengarenk yolların bütün sorularına gidiyorum çok hoşuma gidiyor o kadın gözleri zaten beni benden alıyor bayılıyorum ona
Kendisine söyle abi
r_engarenkyollar 😁😁😁
@r_engarenkyollar 😁😁😁
Takip ettiklerimin sorusuna giderim genelde özellikle gitmediğim sadece bir mod var aşırı itici biri onun sorusuna gitmiyorum
Yok gıcık olduklarımın sorusuna da gidiyorum jdmsmdmsm
özellikle bir kaç arkadaşım var ama özel olarak gitmedigim kimse yok
Özellikle sorusuna gitmediğim bir iki kişi var.
Popüler sayfadaki soruları cevaplıyorum genelde.
Özellikle gitmediklerim çok var.
Yo hayır yok kım rast gelırse
(Özellikle) dediğim biri yok..
kimseyi tanimiyorum sadece soruya bakiyorum
Vardı ama artık gitmiyorum
Evet gitmediklerim var
Yok kim sormuş diye bakmıyorum
Özellikle gittiğim yok, onlar gelsin
Var.
Gitmediğim çok var..
Var ya birkaç üye.
Evet var