Diziler & Filmler 2 ay Konusanlara hic gittiniz mi? dertdinlenir28 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gitmek istiyorum bi gun tavsiye eder misniz Konusanlara hic gittiniz mi? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 2 ay Ya bende gitmek istiyorum. Ama bilet bulamamıştım bir keresinde. Gidicem inşallah 0 5 Yorumla dertdinlenir28 2 ay Gidersen banada selam sole Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ahahahah😂 sen baktın mı hiç biletlere Yorumla dertdinlenir28 2 ay Baktim ileri tarihe veriyo 😌 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Nerede yapılıyodu peki ben unuttum Yorumla dertdinlenir28 2 ay Istt Yorumla
Osmanbabako Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay hayatta gitmeyeceğim yerlerden birisi. gidenleri de yargılıyorum ayıplıyorum dürüst olmak gerekirse. 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 100% 2 ay güzeldir ya. bence git 0 1 Yorumla dertdinlenir28 2 ay Sende gel😌 Yorumla
m Amanoof Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Onun kurgu olduğunu düşünüyorum. Hasan çok çakal 1 6 Yorumla dertdinlenir28 2 ay Neden kur gu olsun ki Yorumla Amanoof 2 ay İnsanlar para için her şeyi yapar. Asıl sorulması gereken şu, neden kurgu olmasın? Çünkü izlediğin kadar konuya hakimsin, kim kendini o kadar rezil edebilir? Konulara ağzına geleni mizah kisvesi altındaki yapan bir hadsiz var. Yorumla dertdinlenir28 2 ay konusanlara gelene kadar o kdr siteler programlar var onalra bakmion mu Yorumla Amanoof 2 ay Sorun o olduğu için olabilir mi? Yorumla dertdinlenir28 2 ay Ya neyse ne tkb e. t bni Yorumla Amanoof 2 ay Derdim yok, etmeme gerek yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Ya bende gitmek istiyorum. Ama bilet bulamamıştım bir keresinde. Gidicem inşallah
Gidersen banada selam sole
Ahahahah😂 sen baktın mı hiç biletlere
Baktim ileri tarihe veriyo 😌
Nerede yapılıyodu peki ben unuttum
Istt
hayatta gitmeyeceğim yerlerden birisi. gidenleri de yargılıyorum ayıplıyorum dürüst olmak gerekirse.
güzeldir ya. bence git
Sende gel😌
Onun kurgu olduğunu düşünüyorum. Hasan çok çakal
Neden kur gu olsun ki
İnsanlar para için her şeyi yapar. Asıl sorulması gereken şu, neden kurgu olmasın? Çünkü izlediğin kadar konuya hakimsin, kim kendini o kadar rezil edebilir? Konulara ağzına geleni mizah kisvesi altındaki yapan bir hadsiz var.
konusanlara gelene kadar o kdr siteler programlar var onalra bakmion mu
Sorun o olduğu için olabilir mi?
Ya neyse ne tkb e. t bni
Derdim yok, etmeme gerek yok.
Yok saçma
fazla geniş geliyor