Bu konuda ne düşünüyorsun. Daha önceden ilgim vardı ama eğitim almaya başlayınca daha iyi oturdu her şey
2 ay
Bu konuda ne düşünüyorsun. Daha önceden ilgim vardı ama eğitim almaya başlayınca daha iyi oturdu her şey
Cevap
4Cevap
Ne gibi mesela örnek verir misin?
Baş ağrısı, ya da grip olmaya yakın bunu önleyeniliyorum, genetik ile ilgili bir problem varsa saç dökülmewi gibi bunu şifalandırıyorum. Psikolojik sorunlarıda bir çok rahatsızlıgı aslında
Saç dökülmesi himmm... İlginç bunu ilk kez duyuyorum
Mesela neyi iyileştirebiliyorsun gribi mi?
Gripte buna dahil, baş ağrısı, genetik rahatsızlık, akl7na gelebilecek bir çok hastalık. Çok yeniyim daha çok Allah ixin verirse kanser hastalıkları özellikle çoçuklar ile ilgili konuları çözmek istiyorum.
Hangi konuda eğitim aldın
Sarkaç ve biyoenerji aldım yeterli oluyor. Hipnoz ile yapılan şifalarda var onun üzerine şu an kitaplar okuyorum. Çok yeni yeni elime fırsatkar geçmeye başladı aslında. Yanş maddi anlamada çünkü o eğitimler kitaplar pahalı oluyor. Bşr de ögrenci olunca
Değerlendirelim
İhtimal var tabi, birinde denedin mi
Evett ben daha problemli olduğum için önce kendi üstüme denedim denemeye devam ediyorum. Faydası var aike bireylerme denedim. Nasıl oluyor bende tam bilmiyorum ama oluyor.
Mümkündür, ALLAH kimilerine böyle yetenek verir
Ne yaptın mesela
Şifacılik ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿
Enerjiyle şifa konusu çok tartışmalı ama aynı anda çok insani bir ihtiyaçtan da besleniyor aslında ✨ Eğitim alman ve sınırlarını bilerek yapman önemli. Plasebo, dokunulma ihtiyacı, görülme hissi… Bunların hepsi zaten başlı başına şifa 💫 Bilimsel tıbbi tedavilerin yerine değil, yanında; insanlara iyi gelen, farkındalık açan bir alan olarak kalırsa gayet anlamlı 👀🌈