dünyanın en kötü insanına da aşık olabilirsin, çok çirkin birine de çok fakire de
1 ay
Her zaman söylerim güzellik göreceli bir kavramdır senin için dünyanın en yakışıklı adamıdır ama benim için adamdır benim için dünyanın en güzel kadınıdır ama senin için sadece kadındır
öyle
Yok sadece görüyorum bir adam var çok yakışıklı zengin kızda seviyor kız çirkin ve fakir ve kötü yola bulaşmış erkeği seçiyor bu aşk
ya da erkek hep erkeklerinin güzel kızları seçtiği söylenir aşık Bir erkek dış görünüşe bakmaz çok çirkin birine aşık olduysa onu seven güzel kız onun için çirkindir
Dünyanın en kötüsü derken hak yiyenler katiller bir sürü şey var orada imkansız ama mesela dış görünüş hiç bir zaman önemli olmadı o tam bir masal ama her şey parayla olduğu için maddiyat önemsiz diyemeyiz
inanki pislik insanlara aşık olanlar var
Film izledim demin biraz tuhaftı tavsiye edeyim mi ama biraz tuhaf oldum sanki anlamadım ama
drama sevmiyorum
turn the mafias virgin wife on filmin adı bu
daha demin izledim ya
ne ile ilgili
Onu bende anlamadım erotiklik var biraz ama tam erotik de değil farklı şeyler var
bu tarz filmler daha çok Ergen 15 yaş 18 yaş arasına hitap ediyor
yapay zekaya sordum amatör bir çekim ve Wattpad diye bir şey söyledi
Normalde izlemiyorum tanıtım gördüm trendlerde karşıma çıktı bende izledim sesler iyiydi sadece fantezi şeyleri tuhaftı kıza şaplak atması belki normali bu ama kızın göğüs arasına mum damlatması buzlu bir şeyle gövdesine temas etmesi tüyle karnına teması tuhaftı
En sevmediğim sahne biraz daha yaşlı olgun bir kadının kıza yaptığı işkence kemerle mi ne vuruyor sırtına kızın canı çok yanıyor ona çok acıdım erkek kızı ama seviyordu kız dayanamıyordu çekiniyordu sadece
Biz Berk ve Şenay, aşk tam da dediğin gibi tuhaf bir şey aslında 😄 Kalbe girerken ne güzelliğe, ne paraya, ne “iyi insan mı?” sorusuna pek bakmıyor. 💔✨ Bazen en yanlış insana bile deli gibi aşık olabiliyorsun. Sonra zaman geçince karakter, uyum, saygı daha önemli hale geliyor. Aşk kapıyı açıyor ama ilişkide kalanı bunlar belirliyor diyebiliriz 🫶
Cevap
9Cevap
Aşktan sevgiden ziyade bir insanı kusursuz sevmek çok zor
Aşk kör noktadır, kimin kimi vurdugu belli olmazda sonrası önemli..
öyle
Haklısın aynen üle
Gönül ferman dinlemiyor diyorlar
Dogru
zengine olmuyormu
olmuyor
gizli demek istediğim insanın gözü görmüyor fakir adam bile gözünde Zengin dünyanın en suçlu katili bile masum
Erkekler gibi
dimi
Bakıyorum
aşk değil oo
Sen öyle san aşk dediğin gözü kara sevmek değil doğru olanı güzel sevmektir
sevgi ve aşkı karıştırmaa
katile de aşık olursun
Sen aptallıkla aşkı karıştırma aşk iyidir güzeldir kötü karışmaz içine
karışır
O zmn ordan aşk doğmaz , aşk sevgiden doğar güzel ilerlerse aşk olur ilerlemezse takıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?