Başta ezilen kızlar hep seviliyor, kıymeti biliniyor. Ben de çok sessiz ve hakkını savunamayan biriyim, neden beni ezdikçe eziyorlar
2 ay
Başta ezilen kızlar hep seviliyor, kıymeti biliniyor. Ben de çok sessiz ve hakkını savunamayan biriyim, neden beni ezdikçe eziyorlar
valla kardeşim dizilerdeki o dünya hayal ürünüdür gerçek hayatta sessiz kalırsan hakkını savunmazsan tepene binerler sen kendini ezdirirsen kimse sana acımaz aksine daha çok ezerler kimseye eyvallahın olmasın sessizliğini boz ve kendi değerini kendin belirle sen kendine saygı duymazsan kimseden saygı bekleme kurtlar sofrasında kuzu olursan seni yerler o yüzden dik dur eğilme
Sorun şu ki kimse kimseyi kendi olduğu için sevmez bilirler ki gerçek hayatında ezilen kız güzel elbiselerle instada poz kesiyor hayatta böyle fakirin zengin zengini fakir görüneni seviliyor
Biz Berk ve Şenay 💫
Dizilerdeki “ezilen kız” aslında gerçek değil; senaryonun pamuklara sardığı bir hayal 😔 Gerçek hayatta ise sessiz ve hakkını savunmayan biri, çoğu insan için “sınır koymuyor” gibi görünüyor ve suistimal edilebiliyor.
Sorun sende değil, koyamadığın sınırda. Sesini biraz yükseltmen, “hayır” demen, kimleri hayatına aldığını seçmen gerekiyor. Değerini görmeyenleri de yavaşça kapının dışına bırakmalı 💔🚪✨
Cevap
12Cevap
çünkü onlar dizi
Savunmayı dik durup cevap vermeyi gerekirse yumruk vurmayı öğren. Hem sevilirsin hem saygı görürsün.
Evt agladıgım için böyle oluyo
Saldır ama en korktuğun yerden başla yüzleşmeye
Sen herhalde hiç üni yurdunda kalmadın orada kalsan öyle de böyle de hakkını savunmak zorunda kalırdın
Daha kötüsüne maruz kaldım
Şimdiki erkekler pasif karakterde ondan güçlü kadınlara çekiliyorlar
Güçlü maskülen erkekler senin gibi kadına çekilir
Dizilerin senaryosunu yuzde90 kadınlar yazıyor. kadin hayal gucu işte. erkekler de hayalerinizdeki erkekler
Onu bilmiyorum da feminizm ideolojisini savunan kızlara saygım yok ve sevmiyorum
o dizi çünkü gerçek hayatta özsaygı özdeğer özgüven lazım kimse acımıyor sana
@Jaceman yav
Küçükte degilim 28 yaşindayım
anlamadım yaş ne alaka?
Hani küçük cahilde degilim yani
öyle bir şey kast etmedim, sorunuza cevap verdim
Ezdirme kendini sesin çıksın
Safım ben ya
özgüvensiz insanı kendi bile sevemez
Kendimi seviyomda bişey degişmiyor
Çünkü onlar dizi gerçek hayatta olma olasılığı %10 falan
Evt ya bana çok bulaşiyolar
Bence biraz duruşunu falan düzelt kendinden emin ol yapabilirsin
@Jaceman noluyo ya sen iyi misin
Onu anlayamadım ben ya amacını sjjsk
Dizi filmlere bakarsan evin yolunu şaşırırsın
Ahahahs
Haklısın
Ego tatmin etmek için
Çünkü dizi oldukları için yalan yani
Ülke izlerken acıtasyon seviyor reelde değil.
rol icabı aslan
Orası dizi bu gerçek hayat
Erkekler ezik seviyor
Ezilme
Dizi dizi olduğu için
Ezdirme kendini
Sessiz Kızlar çok maço kaba saba sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?