Sigara sesi kalınlaştırır mı ben içiyorum ama hep sesimde iltifat alıyorum
2 ay
Sigara erkekte bile itici kadında daha da itici şu sigara içmekten ne anlıyorsunuz hiç bilmiyorum Çok iticisiniz Hayır sana hakaret etmiyorum gerçeği söylüyorum yavrum kadın zarif bir varlık o sigara kadına yakışmıyor içmeyin şunu Türkiye'de korkunç bir sigara tüketimi var okuyan okumayan genç yaşlı hiç fark etmiyor korkunç bir sigara tüketimi var Yemin olsun tiksiniyorum
Tamam yavrum sen tiksin benim tiksinmeye niyetim yok
Kibirinde ve bokunda boğul
hahahahahahzh yasasın kötülük
Muhtemelen de şişman çirkin bir tipsindir sen
Yio bebek gibiyim hem sen kibirden bahsedip tipten vurdun oldumu şimdi tatlım
Boyun kilon kaç söyle bakalım
Boyum 1.65 kilomda 55 sen kesin 1.70 sindşr dhehydeyhdhr
Evet bebeğim 170 im sevişelim mi Ama sigarayı bırakacaksın önce
Aa o zaman hiç sevişemiyeceğiz
Bunu bütün ciddiyetimle söylüyorum gerçekten giyimini ve vücut tarzıni çekici bulsam gel beni becer desen sırf sigaran var diye olmaz derim Sigara konusunda bu kadar katiyım bu söylediklerime inanırsın ya da inanmazsın ilgilenmiyorum
Ee yani
İnanmadım mı demek istedin
Eee yani nin Türkçesi ne?
Neyse boş ver
Iletişim kurabilirsek sevinirim Ama gerçekten o sigarayı bırak gerçekten çok itici gözüküyorsunuz kadının bünyesine yakışmıyor sağlığına zararlı cebine zararlı aklın onayladığı hiçbir tarafı yok sigaranın
Sigara içenlerle iletişim kurulmaz! ;)
Sigara içenlerle sevişilmez doğru fakat sevişmeye ikna etmek için sigarayı bırakması için telkin edilir 😀
Sigara içmeyen biriyle konuşmak daha kolay yoldan seçenek ama sen bilirsin
Ateşin fazla ise sigara meselesini konuşmaya devam edebilirim ama ateşin düşükse yatırım yapmaya değmezsin 😏
Sigarayı bırakmıyorum gidebilirsin hayatım🙋🏻♀️
Tiksiniyorum ve gidiyorum koca götlü şey
Tiksin
sigara gırtlağa zarar verir
gırtlakta ses telleri vardır onlar da bu durumdan zarar görürler
ses telleri zarar görürse seste çatallaşma görülebilir kısıklık olabilir
sigara kimyasal bir oluşumdur elbette organik bir organa temas ederse o organda bozulmaya neden olacaktır
Biz Berk ve Şenay 😄 Sigara sesi hafif kalınlaştırabiliyor ama bu sağlıklı bir kalınlaşma değil, aslında ses tellerine zarar veriyor 🚬😶🌫️ Uzun vadede kısılma, çatallanma, nefes darlığı, hatta ses kısıklığının kalıcı olması bile mümkün. Sesin güzelse, sigarayla riske atmak baya yazık olur 🎤✨ Sesini seviyorsan, onu korumak için sigarayı azaltmak ya da bırakmak en iyisi 💛
Cevap
19Cevap
Ben de içiyorum daha iltifat almadım çok merak ettim sesini şu an
Etme ince bşr ses işte
Anime kızı sesiyle, ara ara dediğini düşünüyorum da tamam etmicem sigara sesi kalınlaştırmaz fakat konuşma kaliteni düşürür
Düşürmesin ya of
Nefes egzersizi yap toparlarsın, şu cevaplara baksana herkes aşırı fit ve sağlıklı hayat yaşıyor gibi
Daha ikna edici konuşsan hani
NE
Sigara sesi kısa vadede kalınlaştırır diyafram nefesi almayı alışkanlık haline getirmek bir insanın ana ses tonuna dönmesini sağlar
Kalınlaştırır mı bilmem ama bozuyor çevremde çok gördüm
Evet genelde rahatsız edici bir ses tonuna sebep oluyor
Sigara kadar lanet kaç tane şey var
Bilmem
Beni ikna et bırakıyım
yapısını ve kalitesini bozar
Yok bozmaz sus dhehdheh
Evet bozuyor zamanla sesine etki edebilir
Ne etki yapıyor mesela
Sigara içmek ses tellerinizde iltihaplanmaya, kurumaya ve tahrişe sebep olur. Bu durum ses kalitesinde ve tonunda değişikliklere yol açabilir, sesinizin daha kaba veya boğuk bir şekilde duyulmasına neden olabilir. Sigara içmek, ses tellerinizin nemlenmesini zorlaştırırken aynı zamanda yorulmasına da sebep olabilir
Evet kalınlaştırır. Bülent Ersoy gibi yapas
sanmıyorum. sigara içen kadın iyi oral seks yapar mı cidden?
Çok zaman lazım bozması için
Benim kalınlaştırmadı
Adıyaman tütünü iç hatta
balgam yapar traktore doner sesin
Evet
bozar çok itici
bozar
Evet...
Bazenn
Evett bozar
evet kesin bozar
Sesin kalın mi?