Sigara içmek sesi kalınlaştırıyor mu sizce?
gerçekçi cevapları bekliyorum
gerçekçi cevapları bekliyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kadınlar için:
kadın görünümde travesti sesi çıkarmak için, günde 2 paket içiniz, arada sade neskafeyle de beslerseniz, 10 yıl içinde, nihavend mucize olacaksınız.
erkekler için:
teoman'ın sesinin güzelliğinin sebebi sigaradır. uzun vadede ses tellerinizin içine etme ihtimali olsa da, kısa vadede üst noktalarda erkeksi, alta doğru indikçe (diyafram nefesi aldıkça) etkileyici detayda sesiniz olur.
arkada nasıl bir biyolojiik süreç döner (veya dönmez) onu ben bilmem.
kalınlaştırmaz Msdidint' dediği gırtlak kanseri olursan o zaman tizleştirir, kalınlaşmasını istiyorsan, çağrı merkezinde çalışmalısın, 2 ayda tuncel kurtiz gibi yeğeenn die dolaşırsın..
Sigara nedeniyle ses tellerini oluşturan “reinke boşluğu” nda ciddi ödem oluşur ve bu ödem seste kalınlaşma, çift ses oluşumu ve ses kısıklığına yol açar.
sesi haşat eder, insanlıktan çıkarır. ancak arada kalınlaştırabilir de tabii.
Cevap
11Cevap
Maalesef kalınlaştırıyor.. Bizim bir teyze vardı Allahım o ne ses öyle.. Tiryakiydi kendisi, bildiğin böğürme tarzı ses tonu vardı.. İçmeyin, içmeyelim :(
Pavarotti gibi olursun.
link
ses tellerini ve girtlagini mahvedeceginden oyle bir kalinlasacak ki sesin, konusamayacaksin bile! haa ayrica daha da cok icebilirsen, robotik bir sesin bile olabilir!
Tom Waits'in o gırtlaktan çıkan sesi puro ve viski sayesindedir mesela.
bence sigaranın etkisi olmuştur ama tamamen alakası yoktur..yani içmesede çok fark etmez bence..sigara içmediğim için bilmiyorum :)
Ben içiyorum ve biliyorum..
Ya keşke az kalınlaştırsa :( hala bebek sesım var. Epeydır sıgara iciyorum ama sesımın kalınlaşmasını hic farketmedım
;)
kalınlaştırır... özür dilerim ama eşşşek gibi sesin cıkar... ben bağlama çalıyorum... eskiden güzeldi yine sesim şimdi çok detone oluyorum...
aynen adamım değiştir şu resmi:)
bikaç gün sonra:D:D:D
ne güLdüm yaa:D:D benim memleketimdeki pc de masaüstü resmi bu...
winston içince ilk dalda kalınlaştığını farkediyorsun markasına göre değişiyor
yoo kalınlastırmıyor yada ben sanslı kesımdendım sıgara kullandım ama sesım kalınlasmadı aksıne hala tiz seslı karga gıbıyım
muamma..ama ben çok içersen kalınlaştırır diye biliyorum..yalnız ahmet kaya gibide olmaz benden söylemesi :D
Hemen değil ama ilerliyen yaşlardı borazan gibi olabilir.
çok içersen kalınlaştırır içmemek ince sesli kalmak en iyisi :))
Gırtlak kanseri olursan olabilir.
kalınlaştırır...damarlarıda...
... Karekter hariç herşeyi bozar diye düşünüyorum.
Evet ses tonunu bozduğu kesın
ses,te dahil herşeye zararı var işte
kalınlaştırmaz, kıstırır.
pıstırır diyon yani..
Seksi bir hava kattığı gerçek.
sigara tutmayı biliyor olman lazım. bazı kızlar kahvehane erkeği gibi tutuyor, direkt (mesela adı katkerine ise) insanın "vay, katho ortağım, naber" diyesi geliyor.
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar